0 items - 0

Loading..

Creatief groen kantoor

Een creatief groen kantoor vraagt om maatwerk. In samenwerking met u, uw architect of stylist en komen wij samen tot ideeën. Dit vertalen wij vervolgens in een groenplan. Of het nu gaat om één plant in uw kantoor of om een complete binnentuin, elke opdracht vervullen wij met veel aandacht, creativiteit en plezier.

Groenplan

Wij luisteren niet alleen naar uw wensen, maar ook naar uw ideeën. Dit vertalen wij vervolgens in een groenplan (interieurbeplanting plan). Dat vanzelfsprekend niet alleen creatief verrassend moet zijn, maar ook praktisch uitvoerbaar en binnen uw budget. Om een goed beeld te krijgen wordt het groenplan voorzien van sfeerbeelden, eventueel ingetekende plattegronden en een impressie.

Groene binnentuin

Een binnentuin in een kantoor is bij uitstek een maatwerk aangelegenheid. Betreft het een atrium met voldoende licht? Wat is de temperatuur? Welke planten gedijen goed en welke minder goed? Een binnentuin aanleggen vraagt om vakmanschap en ervaring. Artiplant realiseert maatwerk binnentuinen in nauwe samenwerking met u, de architect en andere benodigde professionele partners.

Innovatief groen

Innovatief groen betekent samen iets moois creëren. En dat hoeft niet altijd duur te zijn. Wel graag duurzaam! Innovatieve oplossingen die zorgen dat werknemers zich prettiger voelen op de werkplek, met minder stress en meer groen!

Hangplanten

Geen plek op de werkvloer? Laat de planten eens hangen! Hangplanten zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer. Door hangplanten op te hangen tussen bureaus en afdelingen, creëer je ook meer privacy. Ideaal als afscheiding bij kantoortuinen of flex werkplekken.

Tijdloze en moderne combinaties

Kies voor meerdere bloempotten of vazen bij elkaar in wit of zwart. Dit is altijd een stijlvolle combinatie voor kantoor, receptie of entrée. Tijdloos, maar altijd modern!

Een pallet vol groen

De mooiste combinaties van prachtige, gezonde en sterke planten met fraaie, trendy potten hebben wij al voor u samengesteld. En dat voor de scherpste prijs! Met dit concept hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste planten & potten, compleet geleverd op een pallet.