0 items - 0

Loading..

Groene plantenwanden

Groene plantenwanden maken vandaag de dag een essentieel deel van het interieurontwerp uit en zijn blikvanger in de ruimte. Een groene muur met planten is modern, maar bovenal gezond. Het is belangrijk bij het ontwerp rekening te houden met de plantenkeuze en samenstelling van de groene plantenwand, de toediening van water en voedingsstoffen en de verzorging van de planten. Bovendien heeft een plantenwand voldoende daglicht nodig. Wij adviseren u daarom graag!

Groene wand kunstplanten Arti wall

Een groene impact, maar dan geheel onderhoudsvrij! Daar waar te weinig lichtinval is voor echte planten, adviseren wij kunstgroen. Artiplant biedt dé oplossing in de vorm van een hoogwaardige groene wand met kunstplanten. Deze plantenwanden zijn niet van echt te onderscheiden.

Artiplant heeft een uniek en flexibel systeem ontwikkeld voor een groene muur met hoogwaardige kunstplanten, de ‘Arti-wall’.  Een goedkope en duurzame oplossing, omdat de groene muur zeer lang mee zal gaan en bovendien volledig onderhoudsvrij is.De groene muur met kunstplanten bestaat uit een UV-bestendige basis van kunststof matten van gemengd groen. De groene muur wordt voorzien van een mix van diverse kunstplanten.

Door het flexibele systeem zijn alle maten mogelijk. Hierdoor kun je ook een afscheidingswand tussen werkplekken creëren en daarmee voor 1,5 meter afstand tussen de werkplekken zorgen. Artiplant verzorgt de complete installatie van de plantenwand.

 

 

Groene plantenwand echte planten

Plantenwand voor betere akoestiek

Hoe verbeter je nu de akoestiek door gebruik van planten? Uit onderzoek is gebleken dat plantenwanden voor meer geluidsdemping en een betere akoestiek zorgen. De ‘Green Divider’ is een flexibel systeem om ruimtes mee af te schermen of te verdelen. De divider of scheidingswand is verkrijgbaar als enkelzijdig of dubbelzijdig systeem. Geschikt voor planten op hydro-cultuur.

Scheidingswand voor 1,5 meter afstand werkplek

Een scheidingswand van planten is een goede optie om de benodigde anderhalve meter afstand tussen werkplekken te creëren. Dit kan door middel van een mobiele plantenwand van levende planten te plaatsen. Plantenwanden zorgen niet alleen voor meer privacy, ze zorgen ook voor een prettige en veilige afscheiding tussen werkplekken. Vooral bij grote kantoortuinen is dit een wenselijke oplossing.

 

 

Mos, mos en mos…

Mos brengt groen in uw kantoor of bedrijf. Het geeft een gevoel van rust, verhoogt de sfeer en verbetert de akoestiek. Een moswand of mosschilderij zorgt voor een groene impact. Door het gebruik van echte mossen heeft het bovendien een zeer natuurlijke uitstraling.

Groene divider afscheidingswand mos

Indien onvoldoende lichtinval een gezonde groei van de planten in de weg staat, kan gekozen worden voor een mobiele moswand. Dit is een volledig onderhoudsvrije oplossing!

Naast creatieve mos schilderijen maken wij ook letters, cijfers en logo’s van mos. Een uitstekende oplossing om uw bedrijf op een groene manier onder de aandacht te brengen.