USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Het heilzame effect van planten

 

Met meer dan 12 jaar ervaring in beplanting van ziekenhuizen, zorginstellingen en medische praktijken is Artiplant een betrouwbare en waardevolle partner voor beplantingsprojecten in de zorgsector.

Van prachtige beplanting bij recepties en wachtruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.

Vanuit onze vakkennis en jarenlange ervaring begrijpt Artiplant de taal en wensen van de zorgsector en zijn wij er op ingericht u maximaal te ontzorgen. In gezamenlijk overleg ontwikkelen wij op basis van de criteria van de opdrachtgever een stijlvol en creatief groenplan en na akkoord zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering.

En Artiplant is niet alleen gepassioneerd over groen, we zijn ook transparant over onze producten en scherpe prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over beplanting van ziekenhuizen en zorginstellingen door Artiplant? Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of offerte op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

Ontzorgen van de zorgsector

 

Planten hebben een heilzame werking op mensen. Want planten verbeteren de luchtkwaliteit, dempen omgevingsgeluid, verminderen stress en brengen een natuurlijke ontspannen sfeer in een medisch professionele omgeving.

Groene wachtruimtes

De aanwezigheid van planten in de wachtkamer zorgt ervoor dat cliënten zich sneller op hun gemak voelen. Het uitzicht op groen zorgt voor een vermindering van stress. Wij denken graag mee naar een geschikte groenoplossing voor in uw omgeving.

Back to Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Shopping Cart
Close

Geen producten in je winkelmand.