0 items - 0

Loading..

Webshop Kantoor planten

Kantoor planten

Juist in een zakelijke of openbare ruimte zorgt groen voor een prettige en gezonde omgeving. Planten zijn niet alleen mooi en decoratief, ze zijn ook gezond voor mensen. Ze zorgen voor zuurstof, verbeteren de luchtvochtigheid en zuiveren de lucht. Artiplant heeft voor u een selectie gemaakt van de mooiste, sterkste en meest gezonde groenmakers, bij voorkeur verkrijgbaar in hydrocultuur.

Een plant op de werkplek vermindert stress en bevordert zowel de concentratie als de creativiteit. Hoe verbeter je nu de akoestiek door gebruik van groen op de werkplek? Uit onderzoek is gebleken dat planten bij voorkeur groot en grootbladig moeten zijn. Een groepje van meerdere groene exemplaren bij elkaar of een groene muur werkt beter dan afzonderlijke planten. Zet planten in de hoek of naast wanden, of maak een groene muur. Reden genoeg om vandaag nog planten voor uw kantoor aan te schaffen!

Desgewenst wordt pot en plant compleet opgemaakt door onze beplantingsservice, inclusief inzethoes en professionele potgrond. (klein: € 15,00, medium: € 25,00, groot: € 35,00). Standaard wordt de set pot en plant geleverd per koerier of transportbedrijf tot aan de deur. Uiteraard kunnen wij de plant(en) ook op locatie installeren.

Met de juiste verzorging en aandacht is het niet moeilijk uw plant een prima leven te bezorgen. Artiplant geeft voor alle planten een duidelijke verzorgingsinstructie, zodat u jarenlang plezier van uw plant zult hebben. Met de ArtiPlant Sensor wordt plantverzorging nog eenvoudiger, de sensor & app geeft precies aan wanneer en hoeveel licht, temperatuur, water en voeding de plant nodig heeft. U kunt ervoor kiezen het onderhoud van uw planten uit te besteden, dit is wenselijk bij grote kantoren en projecten. Wij verzorgen dit per maand of per kwartaal, zonder ingewikkeld onderhoudscontract.

Zoekt u een specifieke plant of maat? Vraag ons gerust, ons assortiment is enorm en groeit nog dagelijks met de allernieuwste trends. Wij adviseren u graag de voor u meest geschikte plant te vinden, neem gerust contact met ons op.