0 items - 0

Loading..

Webshop Artiplant

Kantoor bloempotten

De trend in kantoor plantenbakken van nu zijn urban bloempotten in natuurlijke materialen als aardewerk, betonlook of composiet. Grote groene kantoorplanten in terra cotta bloempotten of gevlochten manden. Een groene jungle van groene planten! Maar ook groen als in duurzaam en natuurlijk. Onze serie Arti, verkrijgbaar in elke RAL-kleur, wordt vervaardigd uit gerecyclede materialen. Een bloempot is de basis voor alle planten en vooral een onmisbare sfeermaker. Daarom biedt Artiplant een groot en steeds vernieuwend assortiment voor kantoor, werkplek of entree. Voor elk budget en elke toepassing.

Buiten plantenbakken

Artiplant biedt een enorm assortiment aan plantenbakken en bloembakken voor buiten. Onze lichtgewicht plantenbakken in polyester of gerecycled plastic zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur, de ideale keuze voor dakterras of balkon. Of kies voor natuurlijke urban plantenbakken in betonlook, fiberstone, hout of aardewerk. Metalen bloembakken in aluminium of corTen staal zijn onverwoestbaar. Voor bedrijf, kantoor, hotel, restaurant of winkel is een plantenbak buiten een visitekaartje voor het bedrijf. De bloembakken buiten zorgen direct voor een welkom entree. Met plantenbakken kun je ook een terras afscheiding maken, waarbij divider plantenbakken of verrijdbare plantenbakken ideaal zijn.

Groene plantenwanden

Een groene muur met planten is modern, maar bovenal gezond. Deze groene plantenwanden voorzien uw bedrijf of kantoor van heel veel zuurstof en filteren de schadelijke stoffen uit de lucht. Indien onvoldoende lichtinval een gezonde groei van planten in de weg staat, kan gekozen worden voor een groene moswand of een groene wand van kunstplanten. Een volledig onderhoudsvrije en betaalbare oplossing!

Kantoor planten

Juist in een zakelijke of openbare ruimte zorgt groen voor een prettige en gezonde omgeving. Planten zijn niet alleen mooi en decoratief, ze zijn ook gezond voor mensen. Ze zorgen voor zuurstof, verbeteren de luchtvochtigheid en zuiveren de lucht. Artiplant heeft voor u een selectie gemaakt van de mooiste, sterkste en meest gezonde groenmakers, bij voorkeur verkrijgbaar in hydrocultuur.