USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Artiplant is uw betrouwbare partner met toegevoegde waarde.

 

Met meer dan 12 jaar ervaring in projectbeplanting voor zowel binnen als buiten is Artiplant een betrouwbare en waardevolle partner voor veel architecten, designers, stylisten en hoveniers. Wij spreken en begrijpen de taal en wensen van onze opdrachtgevers en zijn er op ingericht hen maximaal te servicen.

Door al in een vroeg stadium mee te denken nemen wij deze opdrachtgevers veel werk uit handen. Op basis van de criteria van de opdrachtgever ontwikkelen wij een stijlvol en creatief groenplan dat u in uw plannen of voorstellen kunt integreren. Na akkoord zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering.

Innovatief groen

 

Artiplant denkt graag mee aan innovatieve groene toepassingen in kantoor of openbare ruimte. Wij werken hiervoor nauw samen met de architect, ontwerper of stylist. Na een creatieve brainstorm en een op maat gemaakt groenplan komen we tot de invulling van het project. Zaken als klitmaatbeheersing, akoestiek en duurzaamheid nemen we hierin ook mee. Met onze passie voor groen en aandacht voor vernieuwing, koppelen wij onze kwaliteiten aan die van de architect.

Groen en transparant

 

En Artiplant is niet alleen gepassioneerd over groen, we zijn ook transparant over onze producten en scherpe prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Voor u als architect of stylist bieden wij een standaardkorting van 10%, voor grote projecten kunnen speciale voorwaarden van toepassing zijn.

Meer weten over projectbeplanting door Artiplant? Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of offerte op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

Back to Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Shopping Cart
Close

Geen producten in je winkelmand.