Vijvers-waterschalen en waterelementen - Artiplant

Vijvers en vijvermuren


Met onze complete vijvers en vijvermuren creëert u direct een mooi resultaat. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan het tuinontwerp. De vijvers worden vervaardigd uit 3mm aluminium of 3mm corTen staal. CorTen staal kan onbehandeld gebruikt worden. De buitenzijde van de aluminium vijver wordt voorzien van twee lagen krasvaste poedercoating, de binnenzijde heeft een epoxycoating. Desgewenst worden de vijvers geleverd met een waterpomp. Optioneel kan gekozen worden voor een vrijstaande of vaste achterwand in aluminium of corTen staal, met geïntegreerde RVS wateroverloop.
Artiplant biedt naast vijvers en vijvermuren voor de tuin ook vierkante watertafels met fontein in aluminium of corTen, ronde corTen watertafels met fontein of grote waterschalen.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.


Vijver achterwand corTen staal

Vijver achterwand corTen staal – vijvermuur vast (opzet) of losstaand. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan uw tuinontwerp. Met de complete vijvers, fonteinen, watertafels en waterschalen in aluminium of corTen staal creëert u direct een mooi resultaat. De vijvers zijn standaard voorzien van twee aansluitingen en een overlooppijp. Accessoires als vijverpomp, waterval en LED-verlichting zijn optioneel.

640887 ex. BTW


Vijver achterwand aluminium

Vijver achterwand aluminium – vijvermuur – Artiplant. Vijvermuur vast (opzet) of losstaand voor aluminium vijver. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan uw tuinontwerp. Met de complete vijvers, fonteinen, watertafels en waterschalen in aluminium of corTen staal creëert u direct een mooi resultaat. De vijvers zijn standaard voorzien van twee aansluitingen en een overlooppijp. Accessoires als vijverpomp, waterval en LED-verlichting zijn optioneel.

1,1111,585 ex. BTW


Vijver aluminium

Vijver aluminium. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan uw tuinontwerp. Met de complete vijvers, fonteinen, watertafels en waterschalen in aluminium of corTen staal creëert u direct een mooi resultaat. De vijvers zijn standaard voorzien van twee aansluitingen en een overlooppijp. Accessoires als vijverpomp, waterval en LED-verlichting zijn optioneel.

2,2463,497 ex. BTW


Vijver corTen staal

Vijver corTen staal. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan uw tuinontwerp. Met de complete vijvers, fonteinen, watertafels en waterschalen in aluminium of corTen staal creëert u direct een mooi resultaat. De vijvers zijn standaard voorzien van twee aansluitingen en een overlooppijp. Accessoires als vijverpomp, waterval en LED-verlichting zijn optioneel.

1,2171,879 ex. BTW


Watertafel – fontein corTen staal

Watertafel – fontein corTen staal. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan uw tuinontwerp. Met de complete vijvers, fonteinen, watertafels en waterschalen in aluminium of corTen staal creëert u direct een mooi resultaat.

5813,021 ex. BTW


Watertafel – fontein aluminium

Watertafel – fontein aluminium. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan uw tuinontwerp. Met de complete vijvers, fonteinen, watertafels en waterschalen in aluminium of corTen staal creëert u direct een mooi resultaat.

7644,981 ex. BTW


Watertafel – fontein rond corTen staal

Watertafel – fontein rond corTen staal. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan uw tuinontwerp. Met de complete vijvers, fonteinen, watertafels en waterschalen in aluminium of corTen staal creëert u direct een mooi resultaat.

8141,158 ex. BTW


Vijverpomp

Vijverpomp voor vijver aluminium of vijver corTen staal. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan uw tuinontwerp. Met de complete vijvers, fonteinen, watertafels en waterschalen in aluminium of corTen staal creëert u direct een mooi resultaat. De vijvers zijn standaard voorzien van twee aansluitingen en een overlooppijp. Accessoires als vijverpomp, waterval en LED-verlichting zijn optioneel.

74190 ex. BTW


Waterval vijver achterwand

Waterval vijver RVS voor achterwand vijver – Artiplant. Geïntegreerde RVS wateroverloop in diverse maten met of zonder LED. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan uw tuinontwerp. Met de complete vijvers, fonteinen, watertafels en waterschalen in aluminium of corTen staal creëert u direct een mooi resultaat. De vijvers zijn standaard voorzien van twee aansluitingen en een overlooppijp. Accessoires als vijverpomp, waterval en LED-verlichting zijn optioneel.

140442 ex. BTW

53794 ex. BTW