Kantoor bloempotten

Top 10 kantoor bloempotten


Artiplant heeft voor u de top 10 kantoor bloempotten samengesteld. Voortdurend zijn wij op zoek naar de laatste trends in design en materialen. Wij hebben voor u alvast een keus gemaakt van onze mooiste bloempotten, bestsellers en aanbiedingen. Een mooie bloempot is namelijk dé basis voor alle planten en vooral een onmisbare sfeermaker. Daarom biedt Artiplant een groot scala aan bloempotten onderverdeeld in bloempotten op kleur, moderne bloempotten, design bloempotten, natuurlijke bloempotten, metaal & RVS bloempotten of keramiek bloempotten. Kies voor plantenbakken in uw huisstijl kleur of maak een keuze uit onze top 10 kantoor bloempotten. Artiplant biedt een grote selectie kwalitatief hoogwaardige bloempotten voor kantoor, receptie, vergaderruimte, horeca, projectinrichting of winkelinrichting van o.a. de volgende merken: Art en Vogue, Elho, Lechuza, Plants first choice, Planters for life, Pottery pots en Vondom design. Voor projecten bieden wij maatwerk oplossingen.
Desgewenst compleet met planten op aarde- of hydrocultuur of natuurlijke decoratie als bloesemtakken, kunstbloemen en takken.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.


Conische bloempot Promo

Artiplant voor moderne bloempotten op kleur. Conische bloempot Promo, strakke vormgeving, verkrijgbaar in structuur of hoogglans in elke RAL-kleur.

58168 ex. BTW


Keramiek bloempot Laos

Keramiek bloempot Laos. Een keramiek bloempot staat voor sfeer, stoer en warmte. Kies voor een uniek exemplaar dat met de hand gemaakt is in het verre oosten. Aardewerk bloempotten kunnen zowel binnen als buiten staan, gebruik voor binnen altijd een inzethoes. Artiplant biedt een groot assortiment aan kantoor bloempotten op kleur, modern, design, natuurlijk, metaal & RVS of keramiek.

82365 ex. BTW