0 items - 0

Loading..

Webshop Plantenbakken en bloembakken voor buiten

Buiten plantenbakken

Artiplant biedt een enorm assortiment aan plantenbakken en bloembakken voor buiten. Onze lichtgewicht plantenbakken in polyester of gerecycled plastic zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur, de ideale keuze voor dakterras of balkon. Of kies voor natuurlijke urban plantenbakken in betonlook, fiberstone, hout of aardewerk. Metalen bloembakken in aluminium of corTen staal zijn onverwoestbaar.

Voor bedrijf, kantoor, hotel, restaurant of winkel is een plantenbak buiten een visitekaartje voor het bedrijf. De bloembakken buiten zorgen direct voor een welkom entree. Met plantenbakken kun je ook een terras afscheiding maken, waarbij divider plantenbakken of verrijdbare plantenbakken ideaal zijn. Alle maten zijn vermeld in lengte x  breedte x hoogte in cm of in diameter x hoogte in cm.

Artiplant levert en produceert kwalitatief hoogwaardige plantenbakken voor tuin, terras of project. Grote plantenbakken in aluminium, corTen staal, gegalvaniseerd staal of hardhout kunnen op maat gemaakt worden. Deze sterke en onderhoudsvrije buiten plantenbakken en boombakken zijn evenals de lichtgewicht beton plantenbakken zeer goed geschikt voor openbaar groen. Veel van onze bloembakken voor buiten zijn uit voorraad leverbaar. Wij adviseren bedrijven graag de meest geschikte oplossing te vinden, neem gerust contact met ons op.