0 items - 0

Loading..

Moswand & mosschilderij & mosletters voor binnen

Mos brengt groen in uw kantoor of bedrijf. Het geeft een gevoel van rust, verhoogt de sfeer en verbetert de akoestiek. Een moswand of mosschilderij zorgt voor een groene impact. Door het gebruik van echte mossen heeft het bovendien een zeer natuurlijke uitstraling.

Gemummificeerd mos is echt mos waarbij het vocht in het mos is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareer vloeistof. Door deze vloeistof blijft het mos lange tijd goed met behoud van de natuurlijke uitstraling en kleur. Uit de diverse kleuren mos, afmetingen en randafwerking kunt u zelf het  gewenste mosschilderij samenstellen. Keuze uit rendiermos, bolmos en platmos in diverse kleuren. De randafwerking van het mosschilderij is verkrijgbaar in hout, aluminium of mos.

Mooi Alternatief

Indien onvoldoende lichtinval een gezonde groei van planten in de weg staat, is een moswand of mosschilderij een groen alternatief. Bovendien is dit een volledig onderhoudsvrije oplossing! Het logo van uw bedrijf kan ook in de moswand of het schilderij verwerkt worden. Tevens maken wij letters, cijfers en logo’s van mos.

Een groene  scheidingswand met mos zorgt voor privacy en dempt het geluid. Het zorgt tevens voor een groene oase in uw kantoor, restaurant of hotel. Artiplant adviseert u graag over de diverse mogelijkheden. Wij werken samen met architecten en interieurontwerpers om gezamenlijk tot de juiste oplossing voor elk project te komen.