0 items - 0

Loading..

Moswand & mosschilderij & mosletters voor binnen

Mos brengt groen in uw kantoor of bedrijf. Het geeft een gevoel van rust, verhoogt de sfeer en verbetert de akoestiek. Een moswand of mosschilderij zorgt voor een groene impact. Door het gebruik van echte mossen heeft het bovendien een zeer natuurlijke uitstraling.

Moswand

Elke moswand is maatwerk voor ons, afhankelijk van uw wensen! Een muur bekleden met mos, een zuil of kolom, alles is mogelijk. In de moswand kan uw bedrijfslogo geïntegreerd worden. Een groene scheidingswand met mos zorgt voor privacy en dempt het geluid. Het zorgt tevens voor een groene oase in uw kantoor, restaurant of hotel. Een mobiele moswand is ideaal als divider om een grote ruimte op te delen, of als tijdelijke afscheiding. Denk hierbij aan beurzen, evenementen en projecten. Artiplant adviseert u graag over de diverse mogelijkheden en toepassingen. Wij werken samen met architecten en interieurontwerpers om gezamenlijk tot de juiste oplossing voor elk project te komen.

Mosschilderij en mosletters

Mos is niet alleen decoratief… Mos dempt ook het geluid, heeft geen daglicht nodig en is onderhoudsvrij. Een mosschilderij is ideaal voor plekken waar te weinig daglicht is voor echte planten. Een mosschilderij is geheel naar uw wensen samen te stellen, waarbij gekozen kan worden uit verschillende soorten en kleuren mos en diverse maten en randafwerkingen. Standaardmaten breedte x hoogte zijn 40cm, 60cm, 80cm, 120cm en 160cm. Voor de randafwerking kan gekozen worden uit hout (zwart, wit of naturel), aluminium of een mosrand. Maatwerk op aanvraag. Wij kunnen uw bedrijfslogo verwerken in een moswand of mosschilderij. Of wij kunnen uw logo vervaardigen in kunststof, hout of RVS en dit bevestigen op de moswand. Tevens maken wij letters, cijfers en logo’s van mos. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Gemummificeerd mos

Indien onvoldoende lichtinval een gezonde groei van planten in de weg staat, is het gebruik van mos een groen alternatief. Bovendien is dit een volledig onderhoudsvrije oplossing!Gemummificeerd mos is echt mos waarbij het vocht in het mos is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareer vloeistof. Door deze vloeistof blijft het mos lange tijd goed met behoud van de natuurlijke uitstraling en kleur. De keuze bestaat uit rendiermos, bolmos en platmos in diverse kleuren groen. Rendiermos komt uit Noorwegen en wordt op een verantwoorde manier geoogst, zonder schade aan de natuur aan te brengen, waardoor het mos weer aangroeit. Vervolgens wordt het op een milieuvriendelijke manier geprepareerd en gekleurd. Rendiermos is anti-statisch en vuilafstotend, brandvertragend en heeft een hoge akoestische demping door de structuur. Verkrijgbaar in de kleuren MossGreen, SpringGreen, MiddleGreen, Old spring en Naturel. Het mos wordt met vele nietjes bevestigd, waardoor wij een blijvende hechting garanderen. De totale dikte is +- 6 à 7 cm. Platmos en bolmos is meer geschikt voor schilderijen en panelen. Ook kan gekozen worden voor een mix van diverse mossen.