moderne bloempotten

Moderne bloempotten


Moderne bloempotten, schalen, tafelplanters, plantenbakken voor vensterbank en vazen in mat of hoogglans kunststof uitgevoerd. Een kunststof bloempot is trendy, stijlvol en vrijwel onverwoestbaar. Handgemaakt, licht in gewicht en verkrijgbaar in ongelofelijk veel maten, vormen, kleuren en afwerkingen. Maak uw keuze uit de vele modern bloempotten van o.a. de volgende merken: Art en vogue, Callisto, Carara, Fiberglas, Jura, Krappa en Lechuza. Lechuza biedt bovendien een geavanceerd watersysteem en vele accessoires als wielen en inzethoezen.
Artiplant biedt een grote selectie betaalbare en moderne bloempotten voor kantoor, receptie, vergaderruimte, horeca, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet met planten op aarde- of hydrocultuur of natuurlijke decoratie als bloesemtakken, kunstbloemen en takken.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.


Lechuza Classico

Moderne bloempotten Artiplant. Lechuza is vervaardigd uit hard kunststof met een duurzame, UV-bestendige lak voor binnen en buiten. Lechuza is een geavanceerd totaalconcept waarbij bewateringssystemen en binnenbakken voor zowel hydro- als grondplanten feilloos op elkaar aansluiten. Verkrijgbaar in de kleuren mat antraciet, espresso, zilver en glans rood, wit en zwart. Geschikt voor binnen en buiten.

16161 ex. BTW


Krappa bamboe

Artiplant biedt een grote selectie moderne bloempotten voor kantoor. Modern met oosterse touch, bloempot Krappa uitgevoerd in een rood gespoten lak met bamboe-design.

156388 ex. BTW

Aanbieding
AanbiedingJura rond

Artiplant biedt een grote selectie moderne bloempotten voor kantoor. De ronde hoogglans bloempot kenmerkt zich door de mooie ronde lijnen en verbrede platte bovenrand. In de kleuren hoogglans wit, rood en antraciet.

123371 ex. BTW


Lechuza Delta ovaal

Moderne bloempotten van hard kunststof met een duurzame, UV-bestendige lak. Lechuza is een geavanceerd totaalconcept waarbij bewateringssystemen en binnenbakken voor zowel hydro- als grondplanten feilloos op elkaar aansluiten. Verkrijgbaar als all-inclusive set in de kleuren antraciet, aubergine, geel, rood, taupe, wit en zwart. Door geringe breedte ook zeer geschikt voor vensterbank.

36 ex. BTW


Krappa bamboe rond

Artiplant biedt een grote selectie moderne bloempotten voor kantoor. Modern met oosterse touch, ronde bloempot Krappa uitgevoerd in een rood gespoten lak met bamboe-design.

123189 ex. BTW


Lechuza Rondo

Moderne van hard kunststof met een duurzame, UV-bestendige lak. Lechuza is een geavanceerd totaalconcept waarbij bewateringssystemen en binnenbakken voor zowel hydro- als grondplanten feilloos op elkaar aansluiten.

65112 ex. BTW


Lechuza Quadro

Moderne bloempotten voor binnen en buiten van hard kunststof met een duurzame, UV-bestendige lak. Lechuza is een geavanceerd totaalconcept waarbij bewateringssystemen en binnenbakken voor zowel hydro- als grondplanten feilloos op elkaar aansluiten. Elegante vierkante bloempot in de kleuren mat antraciet, zilver, espresso en taupe en glans rood, wit en zwart.

32112 ex. BTW


Loft

Artiplant biedt een grote selectie moderne bloempotten voor kantoor. Hoge vaas Loft in een bijzondere zwarte iron finish.

214304 ex. BTW


Capi Rib bowl

Capi Rib bowl. Capi is een collectie die is geïnspireerd door natuurlijke vormen en ritmen die in de natuur voorkomen. Lichtgewicht plantenbakken met een natuurlijke uitstraling, elk exemplaar is handgemaakt en heeft dus een unieke uitstraling. De Capi bloempotten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

41124 ex. BTW


Capi Rib rond

Capi Rib rond. Capi is een collectie die is geïnspireerd door natuurlijke vormen en ritmen die in de natuur voorkomen. Lichtgewicht plantenbakken met een natuurlijke uitstraling, elk exemplaar is handgemaakt en heeft dus een unieke uitstraling. De Capi bloempotten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

37115 ex. BTW


Capi Row bowl

Capi Row bowl. Capi is een collectie die is geïnspireerd door natuurlijke vormen en ritmen die in de natuur voorkomen. Lichtgewicht plantenbakken met een natuurlijke uitstraling, elk exemplaar is handgemaakt en heeft dus een unieke uitstraling. De Capi bloempotten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

41124 ex. BTW


Capi Row rond

Capi Row rond. Capi is een collectie die is geïnspireerd door natuurlijke vormen en ritmen die in de natuur voorkomen. Lichtgewicht plantenbakken met een natuurlijke uitstraling, elk exemplaar is handgemaakt en heeft dus een unieke uitstraling. De Capi bloempotten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

37115 ex. BTW


Capi Row vaas

Capi Row vaas. Capi is een collectie die is geïnspireerd door natuurlijke vormen en ritmen die in de natuur voorkomen. Lichtgewicht plantenbakken met een natuurlijke uitstraling, elk exemplaar is handgemaakt en heeft dus een unieke uitstraling. De Capi bloempotten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

74148 ex. BTW


Capi Rib vaas

Capi Rib vaas. Capi is een collectie die is geïnspireerd door natuurlijke vormen en ritmen die in de natuur voorkomen. Lichtgewicht plantenbakken met een natuurlijke uitstraling, elk exemplaar is handgemaakt en heeft dus een unieke uitstraling. De Capi bloempotten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

74148 ex. BTW