0 items - 0

Loading..

Artiplant voor binnen en buiten groen. Creatieve interieurbeplanting en openbaar groen vraagt om maatwerk.

Maatwerk openbaar groen

Openbaar groen vraagt om maatwerk. Ons grote assortiment aan plantenbakken en straatmeubilair leveren wij aan architecten, bedrijven, gemeenten en hoveniers.
Als het gaat om de inrichting en aankleding van openbaar groen, zoals parken, pleinen, terrassen en winkelcentra vraagt dit om een persoonlijke maatwerkoplossing.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tot het ontwerpen van een specifiek projectgericht product. Na een uitgebreide inventarisatie van wensen, mogelijkheden en budget kunnen wij in samenwerking met onze architectonisch ontwerper komen tot een maatwerk oplossing voor openbaar groen.

Maatwerk plantenbakken

Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken en plantenbakken en straatmeubilair. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, city-marketing, pleinen & parken en woningbouw. In samenwerking met u en onze bouwkundig tekenaar bieden wij een maatwerk product.

Maatwerk plantenbakken bieden wij aan in aluminium, lichtgewicht beton, corTen staal, hout, metaal en polyester. Wij adviseren u graag met onze deskundige en creatieve groenconcepten.

Recyclen bloempotten

Na verloop van tijd is ook een kantoor interieur toe aan een nieuwe frisse look. Bloempotten in uw kantoor verouderen na verloop van tijd, of voldoen niet meer aan de hedendaagse stijl. Maar wat doe je met plantenbakken die in principe nog prima te gebruiken zijn? Uit oogpunt van duurzaamheid kunt u bij Artiplant kiezen voor recyclen van plantenbakken.

Artiplant kan de bloempotten retour nemen en desgewenst voorzien van een nieuwe kleur en look. Met dit hergebruik draagt u als bedrijf een steentje bij aan een duurzaam en gezond milieu. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden tot het hergebruik van verschillende materialen.

Creatieve concepten

Wij luisteren niet alleen naar uw wensen, maar ook naar uw idee├źn. Dit vertalen wij vervolgens in een groenplan. Dat vanzelfsprekend niet alleen creatief verrassend moet zijn, maar ook praktisch uitvoerbaar en binnen uw budget.
Om een goed beeld te krijgen wordt het interieurbeplanting plan voorzien sfeerbeelden, eventueel ingetekende plattegronden en een digitale impressie. Zodat u een zo duidelijk mogelijk beeld krijgt van hoe de planten en bloempotten in de ruimte zullen staan.
Onze groenadviseurs stellen graag een interieurbeplanting plan voor u op, voor elk maatwerk project en voor ieder budget.