metaal en rvs bloempotten

Groen maakt gelukkig!
Wij hebben Artiplant in 2006 opgericht vanuit het idee om creatieve kantoorbeplanting toegankelijk en inzichtelijk te maken voor kleine en grote bedrijven. Een jong, enthousiast en creatief team dat aandacht heeft voor u als klant.

Artiplant is sindsdien niet meer weg te denken in de wereld van het groen. Vele zakelijke afnemers, architecten en vastgoed professionals weten hun weg naar Artiplant te vinden voor gezonde kantoorplanten, groene plantenwanden, bloempotten en complete oplossingen voor groenprojecten.

Bij Artiplant weten we dat planten mensen gelukkiger maken, zeker ook op de werkplek. Want kantoorplanten hebben een heilzaam effect op mensen, verbeteren de luchtkwaliteit, dempen omgevingsgeluid, verminderen stress en ze verhogen de productiviteit en creativiteit. En, ze maken een werkomgeving natuurlijk veel mooier!

Daarom zijn wij gespecialiseerd in groene oplossingen voor elke werkplek, voor kantoor, bedrijfspand, hotel of school. Interieurbeplanting van groot tot klein, voor elke smaak en elk budget. Groene oplossingen en makkelijke oplossingen. Bij ons hoeft u niet door eindeloze lijsten met planten en potten te zoeken, de mooiste combinaties van prachtige, gezonde en sterke planten met fraaie, trendy potten hebben wij al voor u samengesteld. En omdat wij deze groot inkopen vindt u bij ons ook altijd de scherpste aanbiedingen.

De mooiste planten en potten, snel en met vlekkeloze full-service geleverd, eventueel met periodiek onderhoud door onze groenmakers. Wedden dat ons groen u en uw medewerkers ook gelukkig maakt?