0 items - 0

Loading..

Webshop Kantoor bloempotten

Kantoor bloempotten en plantenbakken

Artiplant verzorgt creatieve groene oplossingen voor bedrijven en kantoren. Wij bieden een totaalconcept van ontwerp, advies, kantoorbeplanting en onderhoud van de planten. Planten zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het totale ontwerp. Daarom werken wij veel met architecten en projectontwikkelaars, zodat planten en kantoor bloempotten en plantenbakken al in een vroeg stadium als onderdeel van het totale ontwerp worden meegenomen.

De trend in kantoor plantenbakken van nu zijn urban bloempotten in natuurlijke materialen als aardewerk, betonlook of composiet. Grote groene kantoorplanten in terra cotta bloempotten of gevlochten manden. Een groene jungle van groene planten! Maar ook groen als in duurzaam en natuurlijk. Onze serie Arti, verkrijgbaar in elke RAL-kleur, wordt vervaardigd uit gerecyclede materialen. Alle maten zijn vermeld in lengte x  breedte x hoogte in cm of in diameter x hoogte in cm.

Een bloempot is de basis voor alle planten en vooral een onmisbare sfeermaker. Daarom biedt Artiplant een groot en steeds vernieuwend assortiment voor kantoor, werkplek of entree. Voor elk budget en elke toepassing.