0 items - 0

Loading..

Hip & hydro

Vaak wordt gedacht dat hydrocultuur een beetje ouderwets is. Maar niets is minder waar. Hydrocultuur heeft zich juist door al de jaren heen bewezen als de meest gemakkelijke en gezonde manier van planten kweken. Doordat de planten opgekweekt zijn in korrels en geen aarde nodig hebben kunnen ziekten en schimmels zich veel minder goed manifesteren. De korrels worden afgedekt met een laag gebroken korrels of grind, wat een moderne uitstraling heeft. Hip & hydro!

Waarom hydrocultuur?

Waarom nu hydrocultuur? Gemak dient de mens… Vooral op de werkplek wil je je niet druk maken om het onderhoud van de planten. Daarom leveren wij alleen planten op hydro-cultuur, welke garant staan voor een lange levensduur en slechts één keer per maand watergeven. De aarde van deze planten is vervangen door korrels van gebakken klei. In de korrellaag is veel ruimte voor water en door de watermeter zie je precies wat de stand is.

Heb ik groene vingers nodig?

Door het gemak van kantoorplanten op hydro-cultuur zijn groene vingers niet meer nodig. Een gieter en instructies per plant leveren wij altijd bij de planten. Gemiddeld 1x per maand water geven is voldoende. Dat kan toch iedereen? Wel is het verstandig dit door één vaste medewerker te laten doen. En bedenk… van koffie houdt geen enkele plant.

Wel of geen onderhoudscontract?

Met de juiste verzorging en aandacht is het niet moeilijk zelf kantoorplanten te verzorgen. Wel is het verstandig dit door één vaste medewerker te laten doen. Kiest u voor gemak? Dan kunt u het onderhoud uitbesteden aan Artiplant, dit kan per maand of per kwartaal.