hardhouten plantenbakken

Hardhouten plantenbakken

Hardhouten plantenbakken zorgen voor een natuurlijke sfeer. De duurzame FSC hardhouten plantenbakken worden vervaardigd in Nederland. De bloembakken zijn voorzien van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde is bekleed met anti-worteldoek. De plantenbakken zijn onbehandeld en behoeven ook geen verdere behandeling. Door weersinvloeden van buiten krijgen de plantenbakken een natuurlijke vergrijsde uitstraling. Artiplant levert diverse modellen: moderne vierkante en rechthoekige en zuilvormige bloembakken Lounge vervaardigd uit 22mm FSC hardhout of de klassiek vormgegeven plantenbak in 22mm Bangkirai hout. Grote boombakken en haagbakken welke geschikt zijn voor afscheidingen tussen tuin of terras. Maatwerk leveren wij voor diverse modellen.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design plantenbakken, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.


Houten plantenbakken – Lounge haagbak

Houten plantenbakken – Lounge haagbak. Artiplant levert houten plantenbakken en boombakken, handgemaakt in Nederland en voorzien van anti-worteldoek. Ideaal voor tuin, terras of balkon. Met de stevige haagbak in FSC hardhout creëert u snel en eenvoudig een groene haag of afscheiding. Maatwerk voor de modellen Lounge.

403552 ex. BTW


Houten plantenbakken – Lounge vierkant

Houten plantenbakken – Lounge vierkant – Artiplant. Houten plantenbakken zorgen voor een natuurlijke sfeer. De duurzame FSC hardhout plantenbakken en boombakken worden vervaardigd in Nederland. De plantenbakken zijn voorzien van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde is bekleed met anti-worteldoek. Door weersinvloeden van buitenaf krijgen de plantenbakken een natuurlijke vergrijsde uitstraling. Ideaal voor tuin, terras of balkon. Maatwerk voor alle modellen.

306825 ex. BTW


Houten plantenbakken – Lounge rechthoek

Houten plantenbakken – Lounge rechthoek – Artiplant. Houten plantenbakken zorgen voor een natuurlijke sfeer. De duurzame FSC hardhout plantenbakken en boombakken worden vervaardigd in Nederland. De plantenbakken zijn voorzien van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde is bekleed met anti-worteldoek. Door weersinvloeden van buitenaf krijgen de plantenbakken een natuurlijke vergrijsde uitstraling. Ideaal voor tuin, terras of balkon. Maatwerk voor alle modellen.

399555 ex. BTW


Houten plantenbakken – Lounge conisch

Houten plantenbakken – Lounge conisch – Artiplant. Houten plantenbakken zorgen voor een natuurlijke sfeer. De duurzame FSC hardhout plantenbakken en boombakken worden vervaardigd in Nederland. De plantenbakken zijn voorzien van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde is bekleed met anti-worteldoek. Door weersinvloeden van buitenaf krijgen de plantenbakken een natuurlijke vergrijsde uitstraling. Ideaal als afscheiding voor tuin, terras of balkon. Maatwerk voor alle modellen.

263379 ex. BTW


Houten plantenbakken – Klassiek de luxe

Houten plantenbakken – Klassiek de luxe – Artiplant. Stijlvolle en hoogwaardig afgewerkte plantenbak. Houten plantenbakken zorgen voor een natuurlijke sfeer. De duurzame FSC hardhout plantenbakken en boombakken worden vervaardigd in Nederland. De plantenbakken zijn voorzien van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde is bekleed met anti-worteldoek. Door weersinvloeden van buitenaf krijgen de plantenbakken een natuurlijke vergrijsde uitstraling. Ideaal voor tuin, terras of balkon.

212758 ex. BTW