USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Het begint met een Artiplant groenplan!

 

Projectbeplanting door Artiplant begint altijd met een groenplan. Op basis van uw wensen, situatie en budget ontwikkelt Artiplant een groenplan waarin onze groene vakkennis, passie en creativiteit samenkomen in maatwerkvoorstel, toegespitst op uw aanvraag.

Om voor u snel een goed en gericht groenplan te kunnen maken vragen wij u ons te informeren hoeveel ruimtes er van beplanting voorzien moeten worden, het aantal m2 en medewerkers per ruimte, uw voorkeur voor grote of kleine planten en potten, en kleur en materiaal van de potten. Situatiefoto’s, een plattegrond en eventueel moodboards helpen ons om voor uw situatie gericht een prachtig groenplan op maat te maken.

Geluiddempende & akoestische planten
Kantoorplanten, kantoorbeplanting & projectbeplanting - Artiplant. Creatieve groenoplossingen voor kantoren en bedrijven.
design-plantenbakken

Full service

Volledig ontzorgt met de full service van Artiplant.

Bij Artiplant kunt u erop vertrouwen volledig ontzorgd te zijn als het gaat om de beplanting op uw bedrijf of instelling. Want Artiplant verzorgt het volledige traject voor u. Van groenplan en advies op maat tot transport, plaatsing en indien gewenst ook onderhoud van uw planten.

U hoeft alleen nog maar te genieten van ons bijzondere groen, of het nu om kantoorplanten, complete binnentuinen of natuurlijke decoratie gaat. Onze liefde voor planten en onze groene vingers doen het werk voor u.

Meer weten over de service van Artiplant? Neem dan contact met ons op voor alle informatie, wij nemen u graag mee in onze groene wereld!
Bel of mail ons op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Back to Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Shopping Cart
Close

Geen producten in je winkelmand.