0 items - 0

Loading..

Groene wand kunstplanten

Een groene impact, maar dan geheel onderhoudsvrij! Daar waar groene decoratie gewenst is, maar echte planten niet haalbaar zijn adviseren wij kunstplanten. Te weinig lichtinval staat een gezonde groei van planten in de weg. Daarnaast vergt een groene plantenwand regelmatig onderhoud en vervanging van de planten. Artiplant biedt dé oplossing in de vorm van een moderne groene wand met kunstplanten.

Artiplant heeft een uniek en flexibel systeem ontwikkeld voor een groene muur met kwalitatief hoogwaardige kunstplanten, de ‘Arti wall’.  Een goedkope en duurzame oplossing, omdat de groene muur zeer lang mee zal gaan en bovendien volledig onderhoudsvrij is. Ter vergelijking: deze kunstplanten is tot wel 70% goedkoper dan een wand met echte planten. Kunstplanten behoeven geen onderhoud, één keer per jaar stofvrij maken volstaat. Terwijl een groene muur van echte planten èn de juiste lichtinval nodig heeft èn maandelijks professioneel onderhoud vergt.

Artiplant verzorgt de complete installatie van de plantenwand: voor kantoor, hotel, restaurant of project. Wij werken hiervoor ook nauw samen met architecten, interieurontwerpers en projectontwikkelaars. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden.

Flexibel systeem

Zoekt u een hoge groene wand tot wel 10 meter hoog? Door het flexibele systeem zijn alle maten mogelijk. De groene wand met kunstplanten is een zeer flexibel systeem dat bestaat uit een UV-bestendige basis van kunststof matten van gemengd groen, ingestoken met een variatie aan hoogwaardige kunstplanten.

De groene wand met kunstplanten ‘Arti wall’ of de room-divider is een flexibel systeem om ruimtes mee af te schermen of te verdelen. De room-divider is verkrijgbaar als enkelzijdig of dubbelzijdig systeem. Deze groene wanden zijn de perfecte eye-catcher om een moderne en groene sfeer te creëren.

Opties groene muur ‘arti wall’

Arti wall standaard

De groene plantenwand is een flexibel systeem dat bestaat uit matten met UV-bestendig gemengd groen. Deze worden voorzien van een mix van diverse kunstplanten zoals o.a. Alocasia, Aralia, Ceropegioa, Dracaena, Philodendron, Schefflerablad en Varen. De groene muur heeft een standaard invulling van ongeveer 8 verschillende plantsoorten. De soorten planten kunnen per groene muur verschillen.

Arti wall ‘de luxe’ brandvertragend

Deze luxe groene plantenwand bestaat uit matten met UV-bestendig gemengd groen. Deze worden voorzien van een mix van zijde kunstplanten zoals o.a. Alocasia, Aralia, Ceropegioa, Dracaena, Philodendron, Schefflerablad en Varen. De groene muur heeft een invulling van ongeveer 10 verschillende plantsoorten. De soorten planten kunnen per groene muur verschillen. Tegen meerprijs kan deze plantenwand behandeld worden met een brandvertragend middel, waardoor de Arti wall ‘de luxe’ zeer goed bruikbaar is in bijvoorbeeld horeca, scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen etc.

Arti wall ‘jungle’

Met deze creatieve plantenwand waan je je direct in tropische sferen. De groene muur met diverse tropische planten is een ware groene jungle. We gaan hierbij weer uit van een basis van UV-bestendig groen in combinatie met tropische planten.

Arti wall ‘akoestisch’

Geluidsoverlast is helaas een veelgehoorde klacht bij werknemers die werken in een kantoortuin, open ruimte of op flex werkplekken. Groot nadeel van een open indeling van de werkplek is dat deze zorgt voor meer afleiding en minder privacy. Geluiden van telefoons en bezoekers verminderen de concentratie.

Artiplant heeft een speciale akoestische wand met kunstplanten ontwikkeld. Hierbij wordt als achterwand gebruik gemaakt van akoestische panelen die het geluid aanzienlijk reduceren. De akoestische panelen worden bekleed met gemengd groen. De akoestische groene muur heeft een standaard invulling van ongeveer 8 verschillende plantsoorten. De soorten planten kunnen per groene muur verschillen. Een scheidingswand met kunstplanten draagt bij aan een betere akoestiek.

Arti wall ‘customized’

Aan de hand van uw wensen kan Artiplant ook een groene wand met kunstplanten customized aanbieden. Samen met u als klant, of in samenwerking met de architect of stylist, bieden wij een volledige maatwerk oplossing. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag vrijblijvend.