0 items - 0

Loading..

Groene wand kunstplanten

Een groene impact, maar dan geheel onderhoudsvrij! Daar waar groene decoratie gewenst is, maar echte planten niet haalbaar zijn adviseren wij kunstplanten. Te weinig lichtinval staat een gezonde groei van planten in de weg. Daarnaast vergt een groene plantenwand regelmatig onderhoud en vervanging van de planten. Artiplant biedt dé oplossing in de vorm van een hoogwaardige groene wand met kunstplanten.

Artiplant heeft een uniek en flexibel systeem ontwikkeld voor een groene muur met hoogwaardige kunstplanten, de ‘Arti-wall’.  Een goedkope en duurzame oplossing, omdat de groene muur zeer lang mee zal gaan en bovendien volledig onderhoudsvrij is. Eén keer per jaar stofvrij maken volstaat.

Flexibel systeem

De groene muur met kunstplanten bestaat uit een UV-bestendige basis van kunststof matten van gemengd groen. De groene muur wordt voorzien van een mix van diverse kunstplanten als Alocasia, Aralia, Ceropegioa, Dracaena, Philodendron, Schefflerablad en Varen. De kunstplantenwand heeft een standaard invulling van +- 8 verschillende plantsoorten. De soorten planten kunnen per groene muur verschillen.

Door het flexibele systeem zijn alle maten mogelijk. Zoekt u een hoge groene wand tot wel 10m. hoog? Artiplant verzorgt de complete installatie van de plantenwand. Voor kantoor, hotel, restaurant of project. Wij werken hiervoor ook samen met architecten, interieurontwerpers en projectontwikkelaars. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden.