0 items - 0

Loading..

Groene plantenwand & groene muur

Planten maken vandaag de dag een essentieel deel van het interieurontwerp uit en zijn blikvanger in de ruimte. Een groene muur met planten is modern, maar bovenal gezond. Deze groene plantenwanden voorzien uw bedrijf of kantoor van heel veel zuurstof en filteren de schadelijke stoffen uit de lucht.

Het is belangrijk bij het ontwerp rekening te houden met de plantenkeuze en samenstelling van de groene plantenwand, de toediening van water en voedingsstoffen en de verzorging van de planten. Bovendien heeft een plantenwand voldoende daglicht nodig. Wij adviseren u daarom graag!

Veel werknemers hebben geen eigen kamer meer, maar werken in flexibele kantoortuinen. Deze lawaaierige ruimtes heten wel vaak tuinen, maar de meeste hiervan zouden best nog wel wat groen kunnen gebruiken! Hoe verbeter je nu de akoestiek door gebruik van planten? Uit onderzoek is gebleken dat een groene muur zorgt voor meer geluidsdemping en een betere akoestiek.

Een mobiele groene wand werkt ook uitstekend als groene afscheidingswand. Een groene divider zorgt voor meer privacy en rust. Een verrijdbare groene wand is een goede oplossing voor de afscheiding en decoratie van uw ruimte. Ideaal voor kantoor, horeca en evenementen.

Indien onvoldoende lichtinval een gezonde groei van planten in de weg staat, kan gekozen worden voor een groene moswand of een groene wand van kunstplanten. Een volledig onderhoudsvrije en betaalbare oplossing!