0 items - 0

Loading..

Groene plantenwand

Planten maken vandaag de dag een essentieel deel van het interieurontwerp uit en zijn blikvanger in de ruimte. Een groene muur met planten is modern, maar bovenal gezond. Een groene plantenwand voorziet uw bedrijf of kantoor van heel veel zuurstof en filtert de schadelijke stoffen uit de lucht.

Veel werknemers hebben geen eigen kamer meer, maar werken in flexibele kantoortuinen. Deze lawaaierige ruimtes heten wel vaak tuinen, maar de meeste hiervan zouden best nog wel wat groen kunnen gebruiken! Hoe verbeter je nu de akoestiek door gebruik van planten? Uit onderzoek is gebleken dat een groene muur zorgt voor meer geluidsdemping en een betere akoestiek.

Living wall

De Living wall is een groene muur van levende planten. Heel veel groene planten die de lucht zuiveren, akoestisch werken en zuurstof in de lucht brengen. Een geavanceerd systeem waarbij planten gemakkelijk zijn te installeren en te vervangen. En bovendien verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen.

Het is belangrijk bij het ontwerp rekening te houden met de plantenkeuze en samenstelling van de groene plantenwand, de toediening van water en voedingsstoffen en de verzorging van de planten. Bovendien heeft een plantenwand voldoende daglicht nodig. De prijs van de living wall wordt berekend per m2 incl. 30 planten op hydrocultuur.

Green Divider

De Green Divider is een flexibel systeem om ruimtes mee af te schermen of te verdelen. Het systeem is verkrijgbaar als enkelzijdig systeem (8 bakken/ 32 planten), of dubbelzijdig systeem (16 bakken/ 64 planten). Geschikt voor planten op hydrocultuur. De zij-panelen van de Green Divider zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, hoogglans wit en hoogglans zilver. Tegen meerprijs verkrijgbaar in elke RAL-kleur. Standaard wordt de room divider voorzien van verstelbare pootjes, tegen meerprijs geleverd met wielen.