0 items - 0

Loading..

Groen voor vastgoed

Een representatieve uitstraling van kantoorgebouwen, winkelcentra of woningbouw is van essentieel voor vastgoedbeheerders. Artiplant verzorgt voor vele partijen in het property management representatief groen. Van onderhoudsvrije planten tot groene plantenwanden, kunstplanten of decoratie. Voor onze opdrachtgevers maken wij desgewenst een moodboek met prijzen per m2 groen voor een pand, dat is praktisch budgetteren. Groen voor vastgoed professionals zorgt voor een meerwaarde van de panden in uw beheer.

Receptie en entrée

De eerste indruk van een kantoorpand is belangrijk hoe bezoekers, klanten en medewerkers het bedrijf waarderen. Een entrée of receptie is mooi aan te kleden middels grote bloempotten met grote planten of bomen. Daar waar onvoldoende lichtinval is kunnen hoogwaardige kunstplanten of decoratie van moderne kunstbloemen toegepast worden.

Groene plantenwanden

Artiplant biedt een ideale oplossing voor onbeheerde panden, waarbij de aankleding volledig onderhoudsvrij dient te zijn. Onze groene plantenwanden met hoogwaardige kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden. Een duurzame en betaalbare oplossing voor property en asset management.

Onderhoudsvrije planten

In kantoorgebouwen, winkelcentra of woningbouw waar groen toegepast wordt, is het van groot belang dat dit sterke en onderhoudsvrije planten zijn. Vaak heb je bij een entrée te maken met zaken als tocht of onvoldoende lichtinval. Onderhoudsvrije planten op hydrocultuur zijn dan de ideale oplossing. Artiplant verzorgt tevens in eigen beheer het professionele onderhoud van de planten op een 4-wekelijkse of 3-maandelijkse termijn. Zijn echte planten niet wenselijk? Dan adviseren wij onze ruime keus aan hoogwaardige kunstplanten of olijfbomen. Niet van echt te onderscheiden!

Planten en plantenbakken voor buiten

Door het plaatsen van een grote plantenbak buiten met sterke planten of kunstplanten, wordt direct een groen resultaat gecreëerd. Beplanting bij de entrée van een kantoor- of bedrijfsgebouw zorgt voor een representatieve uitstraling van een pand. Een verzorgde entrée van een gebouw zorgt tevens voor minder kans op vandalisme. Artiplant