Groen op de werkplek

Juist in een zakelijke of openbare ruimte zorgt groen voor een prettige en gezonde omgeving. Want planten zijn niet alleen mooi en decoratief, ze zijn vooral ook gezond voor mensen. Groen op de werkplek heeft een belangrijk effect op uw medewerkers en hun gezondheid en productiviteit. Planten zorgen voor zuurstof, verbeteren de luchtvochtigheid en zuiveren de lucht. Een plant op de werkplek vermindert stress en bevordert zowel de concentratie als de creativiteit. Reden genoeg om vandaag nog planten voor uw kantoor aan te schaffen!

Afspraak interieurbeplanting

Wij luisteren niet alleen naar uw wensen, maar ook naar uw ideeën. Dit vertalen wij vervolgens in een groenplan. Dat vanzelfsprekend niet alleen creatief verrassend moet zijn, maar ook praktisch uitvoerbaar en binnen uw budget. Het groenplan wordt voorzien sfeerbeelden, plattegronden en een impressie. Zodat u een zo duidelijk mogelijk beeld krijgt van hoe de planten en bloempotten in de ruimte zullen staan.

Indien u met ons de mogelijkheden wilt verkennen of een lichtmeting wilt laten uitvoeren, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende persoonlijke afspraak. Wij adviseren u graag met deskundige en creatieve groenconcepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud van bijzonder groen voor op de werkplek.

Gezonde kantoor planten

Door betere isolatie van de gebouwen gebruik van apparatuur is de lucht binnen 5-10 keer meer vervuild dan buitenlucht. Naast meer ventileren is er een decoratieve oplossing: planten! Gezonde planten zorgen voor een aangenaam werkklimaat, minder hoofdpijn en minder stress op de werkplek. Dat wensen wij uiteraard elke werknemer toe.

Artiplant levert daarom alleen maar gezonde en luchtzuiverende planten. De meeste planten worden geleverd op aardecultuur. Voor grote kantoren en projecten adviseren wij planten op hydrocultuur, onderhoud hiervan is gemakkelijk en de levensduur is langer. Is uw werkgever nog niet overtuigd? De productiviteit van werknemers neemt met planten op de werkplek wel 20% toe.

Verzorging kantoor planten

Artiplant adviseert u graag over de verzorging van kantoor planten op aarde of op hydrocultuur. De ene plant heeft van nature een grotere waterbehoefte dan een andere. Het is echter moeilijk aan te geven hoeveel water een plant precies moet hebben. De grootte, de hoeveelheid bladeren, het type blad en de temperatuur spelen een rol.

Water geven is een kwestie van ervaring en gevoel, maar geef zeker niet te veel. Bij een plant op hydrocultuur geeft de watermeter precies aan wanneer u water moet toevoegen. Naast water en voeding is de hoeveel licht bepalend voor het welzijn van uw plant. In ons assortiment treft u veel planten die ook met weinig licht tevreden zijn. Wij adviseren u graag om de voor u meest geschikte plant te vinden.

Gerealiseerde projecten

Vele zakelijke afnemers uit binnen- en buitenland weten hun weg naar Artiplant te vinden voor bloempotten, planten of complete oplossingen voor groenprojecten. Artiplant voorziet kantoren, horeca, hotels, winkels, winkelketens en openbare gelegenheden van creatieve interieurbeplanting.

Een greep uit onze gerealiseerde projecten: hangplanten bij Booking.com en Regus Laren, kantoorbeplanting bij CAK, EBPI en KasBank tot een complete binnentuin bij Wageningen University & Research.

Wij adviseren u graag met onze creatieve ideeën in de vorm van een interieurbeplantingsplan en presentatie. Of het nu gaat om één plant in uw kantoor of om een complete binnentuin, elke opdracht vervullen wij met veel aandacht, creativiteit en plezier.