Design plantenbakken

Design plantenbakken

Design plantenbakken van recycled PE kunststof zijn modern en vrijwel onverwoestbaar. Altijd vorstbestendig en verkrijgbaar in vele kleuren. Maak uw keuze uit de design bloembakken van o.a. Artstone, Lechuza en Elho Pure: balkonbakken, gevelbakken en verlichte bloempotten. Breng design in uw tuin met de design plantenbakken van River of Vondom in mat of hoogglans. De natuurlijke living wall van Woolly Pocket is uitstekend geschikt voor balkon, terras of muur. Met dit modulaire systeem creeërt u snel een verticale tuin of moestuin.
Artiplant biedt een grote selectie betaalbare grote kunststof en design plantenbakken voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.


Design Vondom Curvada hoogglans

Design Vondom Curvada hoogglans. Hoogwaardige design bloempotten van Artiplant. Design bloempot Vondom Curvada in hoogglans uitvoering. Elegant ontwerp in hoogglans wit, zwart, brons, grijs, antraciet, champagne, rood, pistache, oranje, fuchsia.

3291,834 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Elho Pure twilight

Verlichte bloempotten – Elho Pure twilight. Tuinverlichting? Plantenbak? Breng meer ambiance thuis, op balkon, terras of tuin met de verlichte bloempotten van Artiplant.

202 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Elho Pure light

Verlichte bloempotten – Elho Pure light. Tuinverlichting? Plantenbak? Breng meer ambiance thuis, op balkon, terras of tuin met de verlichte bloempotten van Artiplant.

202 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Vondom Centro alto

Verlichte bloempotten – Vondom Centro alto light. Goed voor lange avonden op terras, balkon of in uw tuin. De verlichte plantenbakken van o.a. Elho en studio Vondom staan voor exclusiviteit, design en duurzaamheid. De verlichte bloempotten zijn verkrijgbaar met of zonder verlichting, spaarlamp of LED.

3001,000 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Vondom Chemistube

Verlichte bloempotten – Vondom Chemistube. Goed voor lange avonden op terras, balkon of in uw tuin. De verlichte plantenbakken van o.a. Elho en studio Vondom staan voor exclusiviteit, design en duurzaamheid. De verlichte bloempotten zijn verkrijgbaar met of zonder verlichting, spaarlamp of LED.

189350 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Vondom Curvada

Verlichte bloempotten – Vondom Curvada. Goed voor lange avonden op terras, balkon of in uw tuin. De verlichte plantenbakken van o.a. Elho en studio Vondom staan voor exclusiviteit, design en duurzaamheid. De verlichte bloempotten zijn verkrijgbaar met of zonder verlichting, spaarlamp of LED.

3001,100 ex. BTW


Woolly pocket

Met dit modulaire systeem in recycled wolmateriaal creëer je binnen no time een verticale tuin of moestuin. Deze living wall is uitstekend geschikt voor balkon, terras of schutting.

37142 ex. BTW


Plantenbak Esteve

Artiplant is leverancier van design tuinmeubelen, loungebanken en ligbedden van studio Vondom. Kleurvast PE kunststof in mat of hoogglans uitvoering.
Kleuren: wit, brons, aluminium en antraciet.

1,5003,200 ex. BTW


Plantenbak Pillow

Artiplant is leverancier van design tuinmeubelen, loungebanken en ligbedden van studio Vondom. Kleurvast PE kunststof in mat of hoogglans uitvoering.

198450 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Vondom Maceta

Verlichte bloempotten – Vondom Maceta. Goed voor lange avonden op terras, balkon of in uw tuin. De verlichte plantenbakken van o.a. Elho en studio Vondom staan voor exclusiviteit, design en duurzaamheid. De verlichte bloempotten zijn verkrijgbaar met of zonder verlichting, spaarlamp of LED.

5002,800 ex. BTW


Design Vondom centro alto

Design Vondom centro alto. Hoogwaardige design bloempotten van Artiplant. Grote ronde bloempot Vondom Centro alto biedt een stevig fundament. Kleuren: wit, zwart, brons, grijs, antraciet, rood, pistache, oranje, fuchsia, terracotta en ice naturel.

136798 ex. BTW


River

De plantenbak River heeft een bijzonder design en bijzondere finish, in mat zwart, aluminium of brons.

185489 ex. BTW


River bowl

De plantenbak River bowl heeft een bijzonder design en bijzondere finish, in mat zwart, aluminium of brons.

1452,045 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Vondom Bones

De verlichte buiten bloempotten van Artiplant van Vondom en Elho staan voor exclusiviteit, design en duurzaamheid. Met of zonder verlichting, spaarlamp of LED. Goed voor lange avonden op terras, balkon of in uw tuin. Ontwerpers als Karim Rashid (vlek) en Theresa Sapey (chemistube) tekenen voor bijzondere modellen. Deze verlichte design plantenbak met bijzondere ovale vormen Bones is een Ontwerp van Ludovica & Roberto Palomba voor studio Vondom.

4001,400 ex. BTW


Design bloempotten – Lines

Design bloempot Lines van Fleur Ami. Hoogwaardige design bloempotten voor binnen en buiten van Artiplant. De vaas Inspiration Lines is vervaardigd uit een innovatieve mix van kunststof en ijzer poeder. De aluminium vaas heeft door het oxidatieproces een natuurlijke en stoere uitstraling.

102425 ex. BTW


Design bloempot Toga

Design bloempot Toga. Hoogwaardige design plantenbakken voor binnen en buiten van Artiplant. De plantenbakken serie Toga is vervaardigd uit een innovatieve mix van kunststof en ijzer poeder, in de kleuren aluminium en mat zwart.

229474 ex. BTW


Inspiration Welcome

Artiplant biedt een grote selectie natuurlijke bloempotten voor binnen en buiten. Voor een warm welkom in eenentwintig talen, vermeld op de vaas Welcome. Zeer geschikt voor hotel, restaurant of andere openbare gelegenheid.

255594 ex. BTW


Lechuza Cubico Alto

Moderne bloempotten Artiplant. Lechuza is vervaardigd uit hard kunststof met een duurzame, UV-bestendige lak voor binnen en buiten. Lechuza is een geavanceerd totaalconcept waarbij bewateringssystemen en binnenbakken voor zowel hydro- als grondplanten feilloos op elkaar aansluiten. Verkrijgbaar in de kleuren mat antraciet, espresso, taupe, zilver en glans rood, wit en zwart. Geschikt voor binnen en buiten.

173206 ex. BTW

214295 ex. BTW

82173 ex. BTW

57163 ex. BTW

8921,790 ex. BTW

1,3162,375 ex. BTW

8262,545 ex. BTW

8161,718 ex. BTW