design bloempotten

Design bloempotten


Ook voor design bloempotten bent u bij Artiplant aan het juiste adres. Stuk voor stuk bijzondere ontwerpen van toonaangevende ontwerpers, onder andere van Karim Rashid van studio Vondom. Design bloempotten gemaakt van bladgoud of bladzilver en andere mooie materialen met de namen Lava, River en Sphinx. Een grote bloempot of hoge vaas die qua vorm wel bijna een kunstwerk lijkt? In een beachlook, marmer, hout of mozaïek afwerking? In onze collectie design bloempotten vindt u de nieuwste trends in bloempotten en vazen. Unieke handgemaakte ontwerpen in hoogglans of matte uitvoering. Artiplant een groot scala aan design vazen en plantenbakken, welke zeer geschikt zijn voor de volgende toepassingen: kantoor, atrium, winkelinrichting, winkelcentrum, restaurant, hotel, beurs of project. Voor projecten bieden wij maatwerk oplossingen.
Desgewenst compleet met planten op aarde- of hydrocultuur of natuurlijke decoratie als bloesemtakken, kunstbloemen en takken.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.


Design Vondom Curvada hoogglans

Design Vondom Curvada hoogglans. Hoogwaardige design bloempotten van Artiplant. Design bloempot Vondom Curvada in hoogglans uitvoering. Elegant ontwerp in hoogglans wit, zwart, brons, grijs, antraciet, champagne, rood, pistache, oranje, fuchsia.

3291,834 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Elho Pure twilight

Verlichte bloempotten – Elho Pure twilight. Tuinverlichting? Plantenbak? Breng meer ambiance thuis, op balkon, terras of tuin met de verlichte bloempotten van Artiplant.

202 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Elho Pure light

Verlichte bloempotten – Elho Pure light. Tuinverlichting? Plantenbak? Breng meer ambiance thuis, op balkon, terras of tuin met de verlichte bloempotten van Artiplant.

202 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Vondom Centro alto

Verlichte bloempotten – Vondom Centro alto light. Goed voor lange avonden op terras, balkon of in uw tuin. De verlichte plantenbakken van o.a. Elho en studio Vondom staan voor exclusiviteit, design en duurzaamheid. De verlichte bloempotten zijn verkrijgbaar met of zonder verlichting, spaarlamp of LED.

3001,000 ex. BTW


Plantenbak Esteve

Artiplant is leverancier van design tuinmeubelen, loungebanken en ligbedden van studio Vondom. Kleurvast PE kunststof in mat of hoogglans uitvoering.
Kleuren: wit, brons, aluminium en antraciet.

1,5003,200 ex. BTW


Plantenbak Pillow

Artiplant is leverancier van design tuinmeubelen, loungebanken en ligbedden van studio Vondom. Kleurvast PE kunststof in mat of hoogglans uitvoering.

198450 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Vondom Maceta

Verlichte bloempotten – Vondom Maceta. Goed voor lange avonden op terras, balkon of in uw tuin. De verlichte plantenbakken van o.a. Elho en studio Vondom staan voor exclusiviteit, design en duurzaamheid. De verlichte bloempotten zijn verkrijgbaar met of zonder verlichting, spaarlamp of LED.

5002,800 ex. BTW


Design Vondom centro alto

Design Vondom centro alto. Hoogwaardige design bloempotten van Artiplant. Grote ronde bloempot Vondom Centro alto biedt een stevig fundament. Kleuren: wit, zwart, brons, grijs, antraciet, rood, pistache, oranje, fuchsia, terracotta en ice naturel.

136798 ex. BTW


River bowl

De plantenbak River bowl heeft een bijzonder design en bijzondere finish, in mat zwart, aluminium of brons.

1452,045 ex. BTW


Verlichte bloempotten – Vondom Bones

De verlichte buiten bloempotten van Artiplant van Vondom en Elho staan voor exclusiviteit, design en duurzaamheid. Met of zonder verlichting, spaarlamp of LED. Goed voor lange avonden op terras, balkon of in uw tuin. Ontwerpers als Karim Rashid (vlek) en Theresa Sapey (chemistube) tekenen voor bijzondere modellen. Deze verlichte design plantenbak met bijzondere ovale vormen Bones is een Ontwerp van Ludovica & Roberto Palomba voor studio Vondom.

4001,400 ex. BTW


Design bloempot Mirror vaas

Design bloempot Mirror vaas. Design bloempotten van Artiplant. Voor een spiegelend en glanzend glitter en glamour effect worden duizenden stukjes geslepen glas als mozaiëk aangebracht op de Mirror vaas. Verkrijgbaar in zwart of zilver.

305423 ex. BTW


Design bloempot Mirror Disco

Design bloempot Mirror Disco. Design bloempotten van Artiplant. Voor een spiegelend en glanzend glitter en glamour effect worden duizenden stukjes geslepen glas als mozaiëk aangebracht op ronde bloempot mirror Disco, lijkend op een discobal. In aqua, zwart of zilver.

212313 ex. BTW


Design bloempotten – Lines

Design bloempot Lines van Fleur Ami. Hoogwaardige design bloempotten voor binnen en buiten van Artiplant. De vaas Inspiration Lines is vervaardigd uit een innovatieve mix van kunststof en ijzer poeder. De aluminium vaas heeft door het oxidatieproces een natuurlijke en stoere uitstraling.

102425 ex. BTW


Design bloempot Mirror

Design bloempot Mirror. Design bloempotten van Artiplant. Voor een spiegelend en glanzend glitter en glamour effect worden duizenden stukjes geslepen glas als mozaiëk aangebracht op de Mirror bloempot rond. Verkrijgbaar in aqua, zwart of zilver.

103423 ex. BTW


Design bloempot Pandora

Design bloempot Pandora. Hoogwaardige design bloempotten van Artiplant. Kies voor een luxe uitstraling met deze glamour bloempot Inspiration Pandora in bladgoud of bladzilver, onyx zwart en wit.

224534 ex. BTW


Design bloempot Toga

Design bloempot Toga. Hoogwaardige design plantenbakken voor binnen en buiten van Artiplant. De plantenbakken serie Toga is vervaardigd uit een innovatieve mix van kunststof en ijzer poeder, in de kleuren aluminium en mat zwart.

229474 ex. BTW


Lechuza Cubico Alto

Moderne bloempotten Artiplant. Lechuza is vervaardigd uit hard kunststof met een duurzame, UV-bestendige lak voor binnen en buiten. Lechuza is een geavanceerd totaalconcept waarbij bewateringssystemen en binnenbakken voor zowel hydro- als grondplanten feilloos op elkaar aansluiten. Verkrijgbaar in de kleuren mat antraciet, espresso, taupe, zilver en glans rood, wit en zwart. Geschikt voor binnen en buiten.

173206 ex. BTW

214295 ex. BTW

82173 ex. BTW

57163 ex. BTW

8921,790 ex. BTW

1,3162,375 ex. BTW

8262,545 ex. BTW


Natuurlijke bloempot bowl Capi Nature

Natuurlijke bloempot bowl Capi Nature. Capi Nature is een collectie die is geïnspireerd door natuurlijke vormen en ritmen die in de natuur voorkomen. Lichtgewicht bloempotten met een natuurlijke uitstraling, elk exemplaar is handgemaakt en heeft dus eeen unieke uitstraling. De Capi Nature bloempotten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

45102 ex. BTW