Creatieve interieurbeplanting vraagt om maatwerk!

Of het nu gaat om één plant in een kantoor of om een complete binnentuin, Artiplant vervult elke opdracht met veel aandacht, creativiteit en plezier. Artiplant Interieurbeplanting werkt voor vele bedrijven, kantoren, hotels, restaurants, scholen of specifieke projecten. Van eenmansbedrijf tot grote winkelketens, elke klant is voor ons even belangrijk. En altijd bieden wij een maatwerk oplossing, want geen enkel bedrijf is hetzelfde.

In samenwerking met u, uw architect of stylist en komen wij samen tot ideeën. Dit vertalen wij vervolgens in een groenplan.

Binnentuin

Een binnentuin in een kantoor is bij uitstek een maatwerk aangelegenheid. Betreft het een atrium met voldoende licht? Wat is de temperatuur? Welke planten gedijen goed en welke minder goed? Een binnentuin aanleggen vraagt om vakmanschap en ervaring. Artiplant realiseert maatwerk binnentuinen in nauwe samenwerking met u, de architect en andere benodigde professionele partners.

Groenplan

Wij luisteren niet alleen naar uw wensen, maar ook naar uw ideeën. Dit vertalen wij vervolgens in een groenplan ( interieurbeplanting plan). Dat vanzelfsprekend niet alleen creatief verrassend moet zijn, maar ook praktisch uitvoerbaar en binnen uw budget. Om een goed beeld te krijgen wordt het groenplan voorzien sfeerbeelden, eventueel ingetekende plattegronden en een impressie.

Bloempotten logo

Moderne en praktische maatwerk oplossingen voor city-marketing, openbare ruimten, winkelcentra en woningbouw. In samenwerking met u en onze bouwkundig tekenaar bieden wij een maatwerk product, waarbij u kunt kiezen uit diverse zit-elementen en een modulair systeem van zitbanken met geïntegreerde plantenbak. Deze bloempotten kunnen wij voorzien van logo of bedrijfsnaam.

Recyclen

Na verloop van tijd is ook een kantoor interieur toe aan een nieuwe frisse look. Bloempotten in uw kantoor verouderen na verloop van tijd, of voldoen niet meer aan de hedendaagse stijl. Maar wat doe je met plantenbakken die in principe nog prima te gebruiken zijn? Uit oogpunt van duurzaamheid kunt u bij Artiplant kiezen voor recyclen. Met dit hergebruik draagt u als bedrijf een steentje bij aan een duurzaam en gezond milieu.