0 items - 0

Loading..

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Artiplant voor al uw buiten groen en openbaar groen! Buiten plantenbakken in aluminium, beton, corTen, hout, polyester en metaal.

Polyester plantenbakken

De polyester plantenbakken worden voor ons handgemaakt in Nederland en zijn kras- en kleurvast en vorstbestendig. De bloempotten zijn lichtgewicht, dus ideaal voor balkon of dakterras. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in veel modellen en alle RAL-kleuren. Modern, robuust en bestand tegen weersomstandigheden met een kwalitatief hoogwaardige afwerking.

Standaard leveren wij de plantenbakken in grijs-zwart, tegen meerprijs zijn ze verkijgbaar in alle RAL-kleuren, desgewenst met wielen. Door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding blijft de polyester plantenbak een favoriet voor tuin en terras.

CorTen staal

CorTen staal is een sterk type staal dat zich in de buitenlucht bedekt met een beschermende roestlaag. De warme roestkleur geeft een natuurlijke en warme uitstraling, de kleuren gaan als het ware op in de kleuren van de natuur.

CorTen staal is onverwoestbaar en dus zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimten of openbaar groen. De toepassingen in corTen staal zijn oneindig: boombakken en plantenbakken, haarden, houtopslag en vuurschalen, kantopsluitingen, muren en zuilen, vijvers en waterschalen. Met corTen kiest u voor natuurlijke, duurzame producten die een leven lang mee gaan!

Houten plantenbakken

Meer en meer zoeken we naar natuurlijke en duurzame materialen voor huis en tuin. Houten boombakken, plantenbakken en haagbakken zorgen voor een natuurlijke sfeer. Door weersinvloeden van buiten krijgen de plantenbakken een natuurlijke vergrijsde uitstraling.

De duurzame FSC hardhouten plantenbakken worden vervaardigd suit tropisch hardhout met duurzaamheidklasse 1. Door de hoge duurzaamheid behoeft het hout geen verdere behandeling. Alle plantenbakken zijn afgewerkt met RVS bevestigingsmateriaal en voorzien van anti-worteldoek. Modern en robuust met een kwalitatief hoogwaardige afwerking!

Plantenbakken op kleur

Doe meer met kleur! Niet alleen voor tuin en terras, ook in het openbaar groen. Fleur kale pleinen of andere openbare ruimten op met kleurrijke plantenbakken. Voor winkel, horeca, of kantoor ziet u vast graag uw bedrijfskleur of huisstijlkleur terug in de bloempotten.

Veel van onze buiten plantenbakken zijn op kleur verkrijgbaar. De serie Arti in recycled kunststof is verkrijgbaar in mat of hoogglans in elke RAL- of Pantone kleur. De lichtgewicht polyester plantenbakken zijn in elke RAL-kleur leverbaar. De solide aluminium plantenbakken worden gepoedercoated in RAL-kleur in mat of hoogglans.