0 items - 0

Loading..

Groen voor architecten en ontwerpers

Groen voor architecten! Artiplant werkt met veel plezier samen met diverse architecten, stylisten en interieurontwerpers. Groen is tegenwoordig een essentieel deel van het totaal ontwerp van een bedrijf, hotel of kantoor. Groene plantenwanden of gezonde kantoorplanten worden reeds in een vroeg stadium meegenomen in het ontwerp.

creatieve brainstorm

In samenwerking met u, uw architect of stylist komen wij samen tot ideeën. Deze creatieve brainstorming vertalen wij vervolgens in een groenplan. Waarbij wij uiteraard niet alleen kijken of iets mooi is, maar ook of het haalbaar is. Denk hierbij aan de juiste lichtinval, kleurgebruik, omgeving, uitstraling en beschikbaar budget. Voor architecten en ontwerpers bieden wij tevens gunstige voorwaarden. Graag gaan wij met u aan tafel voor een groene brainstorm sessie!

Innovatief groen

Artiplant denkt graag mee aan innovatieve groene toepassingen in kantoor of openbare ruimte. Wij werken hiervoor nauw samen met de architect, ontwerper of stylist. Na het proces van een creatieve brainstorm en een groenplan komen we tot de invulling van het project. Ook zaken als klimaatbeheersing, verbeteren akoestiek en duurzaamheid worden hierin besproken. Met onze passie voor groen en aandacht voor vernieuwing, koppelen wij onze kwaliteiten aan die van de architect.

Projectbeplanting

Voor de invulling van het project zorgt Artiplant ervoor dat de opdracht volledig conform de wensen wordt uitgevoerd. Wij verzorgen hierbij het gehele traject van advies, transport, plaatsing en onderhoud van innovatief groen. Dit doen wij o.a. voor kantoorgebouwen, horeca, openbare ruimten, scholen, winkelcentra en zorginstellingen.

Onderhoud groen

Om de beplanting in goede conditie te houden is het belangrijk dat de planten op de juiste manier onderhouden worden. Artiplant heeft eigen vakbekwame onderhoudsmedewerkers die het groen fris en gezond houden.

Samen creëren

Het totale proces van idee tot uitvoering creëren wij in nauwe samenwerking met de ontwerper en de opdrachtgever. Voor u als architect, projectinrichter of stylist bieden wij de mogelijkheid te profiteren van inkoopkortingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en oplossingen.