Vuurschalen, haarden, houtopslag

Vuurschalen, haarden, houtopslag

Artiplant biedt een enorme aanbod aan vuurschalen, buiten haarden, houtopslag, vuurtafels of vuurkorven. Vervaardigd in 3mm corTen staal of zwart gecoat staal. Stuk voor stuk bijzondere ontwerpen van hoge gegarandeerde kwaliteit. Maak je avonden buiten extra lang met deze sfeervolle vuurelementen. De haarden hebben een voorziening voorziening voor het plaatsen van een barbeque-rooster. Naast vuurschalen, vuur haarden en houtopslag zijn ook diverse accessoires als vonkenvangers, regenkappen en BBQ-roosters verkrijgbaar.
Artiplant biedt een grote selectie vuurschalen, haarden en houtopslag voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.