Vijvers-waterschalen en waterelementen - Artiplant

Vijvers en vijvermuren


Met onze complete vijvers en vijvermuren creëert u direct een mooi resultaat. Water is rustgevend en geeft een extra dimensie aan het tuinontwerp. De vijvers worden vervaardigd uit 3mm aluminium of 3mm corTen staal. CorTen staal kan onbehandeld gebruikt worden. De buitenzijde van de aluminium vijver wordt voorzien van twee lagen krasvaste poedercoating, de binnenzijde heeft een epoxycoating. Desgewenst worden de vijvers geleverd met een waterpomp. Optioneel kan gekozen worden voor een vrijstaande of vaste achterwand in aluminium of corTen staal, met geïntegreerde RVS wateroverloop.
Artiplant biedt naast vijvers en vijvermuren voor de tuin ook vierkante watertafels met fontein in aluminium of corTen, ronde corTen watertafels met fontein of grote waterschalen.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.