Tuinmeubilair en loungebanken

Tuinmeubilair en loungebanken

Tuinmeubilair en loungebanken, zitten op design? Artiplant biedt een breed scala aan bijzonder tuinmeubilair en loungebanken. De ontwerpers van Vondom en Feek tekenen voor bijzondere modellen. Stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor ze onderhoudsarm zijn. Verkrijgbaar in matte of hoogglans uitvoering, met of zonder kussens.
De nederlandse ontwerper Jan des Bouvrie heeft een collectie moderne plantenbakken, loungebanken, ligbedden, tafels en fauteuils ontworpen. De serie JDB kenmerkt zich door een moderne strakke vormgeving in hoogglans zwart of wit. Onverwoestbaar en onderhoudsvrij, dus ideaal voor tuin, terras of horeca toepassingen. Bij de fauteuils en ligbanken zijn bijpassende kussens inbegrepen.
Artiplant biedt een grote selectie plantenbakken, tuinmeubilair en loungebanken voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.