Polyester plantenbakken

Polyester plantenbakken

Polyester plantenbakken worden voor ons handgemaakt in Nederland, ze zijn kleurvast, krasvast en vorstbestendig. De sterke, stoere strakke polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in heel veel modellen: boombakken, vierkante plantenbakken, rechthoekige plantenbakken, conische bloempotten, ronde bloempotten, dividers, zuilen en vazen. Standaard verkrijgbaar in een matte structuuruitvoering in de kleur antraciet, tegen meerprijs verkrijgbaar in alle RAL-kleuren of in hoogglans uitvoering. Het grote voordeel van polyester is dat het lichtgewicht is, ideaal voor bijvoorbeeld dakterrassen en binnentuinen. Of daar waar de bakken regelmatig verplaatst dienen te worden, denk aan terrassen in de horeca, gevel plantenbakken of verplaatsbare plantenbakken voor een winkelpui. Interieurtoepassing, vijvertoepassing en wielen zijn optioneel.
Artiplant biedt een grote selectie betaalbare grote polyester plantenbakken voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.