Openbaar groen vraagt om maatwerk

Ons grote assortiment aan plantenbakken voor buiten en straatmeubilair leveren wij aan architecten, bedrijven, gemeenten en hoveniers. Als het gaat om de inrichting en aankleding van openbaar groen, zoals parken, pleinen, terrassen en winkelcentra
vraagt dit om een persoonlijke maatwerkoplossing.

Beton plantenbakken en boombakken zijn oersterk en bestand tegen vandalisme, ideaal voor openbare ruimten en openbaar groen. Polymeerbeton ofwel architectonisch beton is lichter dan regulier beton, maar minstens zo sterk. Vuil kan zich door de compacte structuur niet hechten en desgewenst worden de plantenbakken voorzien van een anti-graffiti. Voor projecten kunnen wij voorzien in maatwerk in elke gewenste kleur.

Aluminium is slijtvast en bestendig tegen corrosie. CorTen staal is een sterk type staal dat zich in de buitenlucht bedekt met een beschermende roestlaag. Plantenbakken en boombakken in aluminium en corTen staal zijn sterk en hierdoor zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimten of openbaar groen.

Na een uitgebreide inventarisatie van wensen, mogelijkheden en budget kunnen wij in samenwerking met onze architectonisch ontwerper komen tot een maatwerk oplossing voor openbaar groen.

Aluminium

Aluminium is slijtvast en bestendig tegen corrosie, behalve een grondlaag krijgen de plantenbakken een krasvaste poedercoating laag. Iedere gewenste RAL-kleur is mogelijk, waardoor u de corporate kleuren terug kunt laten komen in de plantenbakken. De boombakken en plantenbakken hebben een strakke en stoere uitstraling, maatwerk is mogelijk voor alle modellen. Verkrijgbaar in 3mm-10mm aluminium.

Architectonisch beton

Beton plantenbakken en boombakken zijn oersterk en bestand tegen vandalisme, ideaal voor openbare ruimten en openbaar groen. Polymeerbeton, ofwel architectonisch beton is lichter dan regulier beton, maar minstens zo sterk. Vuil kan zich door de compacte structuur niet hechten en desgewenst worden de plantenbakken voorzien van een anti-graffiti. Voor projecten kunnen wij voorzien in maatwerk in elke gewenste kleur.

CorTen staal

CorTen staal is een sterk type staal dat zich in de buitenlucht bedekt met een beschermende roestlaag. De warme roestkleur geeft een natuurlijke en warme uitstraling, de kleuren gaan als het ware op in de kleuren van de natuur. Plantenbakken en boombakken in corTen staal zijn sterk en hierdoor zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimten of openbaar groen. Verkrijgbaar in 3mm-6mm corTen staal.

Straatmeubilair

Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken en plantenbakken. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, pleinen en parken. Gepersonaliseerd straatmeubilair kan deel uit maken van de city marketing.