Natuurlijke bloempotten

Natuurlijke bloempotten


Natuurlijke bloempotten collectie van Artiplant. Met de natural look bloempotten brengt u direct een warme en natuurlijke sfeer in een zakelijke omgeving. De bloempotten, schalen en vazen in een natuurlijke stijl worden handgemaakt en zijn duurzaam door de hergebruikte materialen. Materialen als hout, schelpen, bananenblad of steen worden hiervoor gebruikt. Kiest u voor een steenlook met Polystone of voor Bamboe, Bark, Croco, Havana, Honey, gedraaide of gevlochten bananenblad, Leaf, Mango, Matunda, Tropical of houten bloempotten?
Artiplant biedt een grote selectie natuurlijke bloempotten, schalen en vazen voor kantoor, receptie, vergaderruimte, horeca, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet met planten op aarde- of hydrocultuur of natuurlijke decoratie als bloesemtakken, kunstbloemen en takken.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.