moderne bloempotten

Moderne bloempotten


Moderne bloempotten, schalen, tafelplanters, plantenbakken voor vensterbank en vazen in mat of hoogglans kunststof uitgevoerd. Een kunststof bloempot is trendy, stijlvol en vrijwel onverwoestbaar. Handgemaakt, licht in gewicht en verkrijgbaar in ongelofelijk veel maten, vormen, kleuren en afwerkingen. Maak uw keuze uit de vele modern bloempotten van o.a. de volgende merken: Art en vogue, Callisto, Carara, Fiberglas, Jura, Krappa en Lechuza. Lechuza biedt bovendien een geavanceerd watersysteem en vele accessoires als wielen en inzethoezen.
Artiplant biedt een grote selectie betaalbare en moderne bloempotten voor kantoor, receptie, vergaderruimte, horeca, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet met planten op aarde- of hydrocultuur of natuurlijke decoratie als bloesemtakken, kunstbloemen en takken.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.