metaal en rvs bloempotten

Metaal en RVS bloempotten


Metaal en RVS bloempotten zijn altijd een stijlvolle combinatie met de plant of boom, groen lijkt nog groener in een metalen pot. De merken Superline en President tekenen voor heel veel modellen in hoogwaardig roestvrijstaal, ronde bloempotten, zuilen, vierkante plantenbakken, zitmeubels of maatwerk. Kies voor een bowl of lage schaal in geborsteld aluminium, ideaal als tafelmodel of op een balie. Of maak uw keuze uit de bijzondere bloempoten en vazen in gehamerd aluminium of hoogglans gepolijst aluminium. Stoere zink look plantenbakken en gegalvaniseerde planters zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.
Artiplant biedt een grote selectie kwalitatief hoogwaardige metaal en RVS bloempotten voor kantoor, receptie, vergaderruimte, projectinrichting of winkelinrichting. Voor projecten bieden wij maatwerk oplossingen.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.