Creatieve concepten? Maatwerk voor bedrijven, projectontwikkelaars en steden!

Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken en plantenbakken en straatmeubilair. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, city-marketing, pleinen & parken en woningbouw. In samenwerking met u en onze bouwkundig tekenaar bieden wij een maatwerk product.

Maatwerk plantenbakken bieden wij aan in aluminium, lichtgewicht beton, corTen staal, hout, metaal en polyester. Wij adviseren u graag met onze deskundige en creatieve groenconcepten.

Maatwerk openbaar groen

Openbaar groen vraagt om maatwerk. Als het gaat om de inrichting en aankleding van openbaar groen, zoals parken, pleinen, terrassen en winkelcentra vraagt dit om een persoonlijke maatwerkoplossing. Na een uitgebreide inventarisatie van wensen, mogelijkheden en budget kunnen wij in samenwerking met onze architectonisch ontwerper komen tot een maatwerk oplossing voor openbaar groen.

Plantenbakken met logo

Moderne en praktische maatwerk oplossingen voor city-marketing, openbaar groen, pleinen, steden en woningbouw. In samenwerking met u en onze bouwkundig tekenaar bieden wij een maatwerk product, waarbij u kunt kiezen uit diverse zit-elementen en een modulair systeem van zitbanken met geïntegreerde plantenbak. Deze plantenbakken kunnen wij voorzien van logo of bedrijfsnaam.

Maatwerk plantenbakken

Naast ons grote assortiment aan plantenbakken en boombakken voor buiten, bieden wij plantenbakken op maat o.a. in aluminium (3-6mm), corTen staal (2-6mm), FSC hout, lichtgewicht beton, metaal en RVS. Standaard opties zijn de mogelijkheid van poten en wielen en RAL-kleur voor aluminium. Desgewenst worden de plantenbakken voorzien van een anti-graffiti coating.

Straatmeubilair

Naast grote plantenbakken biedt Artiplant straatmeubilair: een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken en plantenbakken. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, pleinen, parken en steden. In samenwerking met architecten bieden wij maatwerk oplossingen.