metaal en rvs bloempotten

Wie zijn wij?
Wij hebben Artiplant in 2006 opgericht vanuit het idee om creatieve interieurbeplanting toegankelijk en inzichtelijk te maken voor kleine en grote bedrijven. Een jong, enthousiast en creatief team dat aandacht heeft voor u als klant.

Artiplant is sindsdien niet meer weg te denken in de wereld van het groen. Vele particuliere en zakelijke afnemers uit binnen- en buitenland weten hun weg naar Artiplant te vinden voor bloempotten, planten en complete oplossingen voor groenprojecten. Artiplant verzorgt creatieve groen concepten voor kantoren, horeca, hotels, winkels en openbare gelegenheden. Wij kleden bedrijven graag aan met gezond groen: gezonde planten die de lucht zuiveren en zuurstof in de lucht brengen.

Ons grote assortiment aan plantenbakken voor buiten leveren wij aan architecten, gemeenten en hoveniers. Artiplant biedt een enorm scala aan bloempotten in alle soorten, maten en materialen. Passend bij de plant, het interieur en de omgeving.
Voortdurend zijn wij op zoek naar de laatste trends in design en materialen. Trendy sfeerbepalers in de vorm van bloempotten voor binnen, plantenbakken voor buiten, accessoires, gezonde planten en natuurlijk decoratie.

Wij geven u graag deskundig advies om het product te leveren dat het beste bij u past.

We want to green up your life!