Tuin en terras planten

Garantie
Op alle producten zit de geldende fabrieksgarantie. De garantie geldt niet wanneer er sprake is van nagelaten verzorging, opzettelijke beschadiging en/of onoplettendheid. Wij raden u dan ook aan uw bestelling bij bezorging grondig te controleren.
Neem bij schade altijd contact op met Artiplant. Retour gezonden artikelen worden pas aangenomen na akkoord door Artiplant. Bij beschadiging van artikelen door transport of andere zaken dient ter verduidelijking daarvan digitaal fotomateriaal bij de klacht mee gezonden te worden.

Retour
Bent u onverhoopt toch niet tevreden over uw aankoop? U kunt bij Artiplant binnen 14 werkdagen een onbeschadigd artikel retourneren. Het artikel dient in de originele verpakking retour gezonden te worden. Kosten voor verzending zijn voor rekening van de consument. Bestelartikelen (bijv. artikelen met een levertijd of op kleur), aangepaste artikelen (bijvoorbeeld set pot en plant compleet opgemaakt), alsmede planten, zijn uitgesloten van het retourrecht. Zelf de artikelen retourneren kan op afspraak bij het volgende adres: Nieuwemeerdijk 332, 1171NT Badhoevedorp.