keramiek bloempotten

Keramiek bloempotten

Keramiek bloempotten, vazen en kruiken zijn ook verkrijgbaar bij Artiplant. Aardewerk en terra cotta staat voor natuurlijk, sfeer, stoer en warmte. Kies voor een uniek exemplaar dat met de hand gemaakt is in het verre oosten. Onze plantenbakken zijn verkrijgbaar in de kleuren mat antraciet, bruin, koper, hoogglans wit, hoogglans zwart of zandkleur. Daarnaast bieden wij een uniek en exclusief aanbod aan bijzonder aardewerk, vazen en kruiken als Laos, Metal glaze en Mystic Ocean. Keramische bloempotten kunnen zowel binnen als buiten staan, gebruik voor binnen altijd een inzethoes. Omdat elk vaas of pot handgemaakt en dus uniek is, zijn kleine oneffenheden of kleurverschillen onderdeel van het product.
Artiplant biedt een grote selectie kwalitatief hoogwaardige keramiek bloempotten voor kantoor, receptie, vergaderruimte, horeca, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet met planten op aarde- of hydrocultuur of natuurlijke decoratie als bloesemtakken, kunstbloemen en takken.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.