Design plantenbakken

Design plantenbakken

Design plantenbakken van recycled PE kunststof zijn modern en vrijwel onverwoestbaar. Altijd vorstbestendig en verkrijgbaar in vele kleuren. Maak uw keuze uit de design bloembakken van o.a. Artstone, Lechuza en Elho Pure: balkonbakken, gevelbakken en verlichte bloempotten. Breng design in uw tuin met de design plantenbakken van River of Vondom in mat of hoogglans. De natuurlijke living wall van Woolly Pocket is uitstekend geschikt voor balkon, terras of muur. Met dit modulaire systeem creeërt u snel een verticale tuin of moestuin.
Artiplant biedt een grote selectie betaalbare grote kunststof en design plantenbakken voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.