CorTen straatmeubilair

CorTen straatmeubilair

Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken, zitelementen en plantenbakken in corTen staal. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, pleinen en parken. In samenwerking met architecten bieden wij maatwerk oplossingen. CorTen staal is een sterk en weervast type staal dat zich bij blootstelling aan de buitenlucht bedekt met een beschermende roestlaag. De natuurlijke vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. CorTen straatmeubilair en corTen staal plantenbakken worden onbehandeld geleverd, bescherm uw terras dus nog enkele maanden tegen roestplekken.
Artiplant biedt een grote selectie corTen straatmeubilair en plantenbakken voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten. CorTen straatmeubilair, plantenbakken en boombakken zijn oersterk en hierdoor zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimten, openbaar groen en inrichting van pleinen en steden.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, straatmeubilair, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.