CorTen plantenbakken

CorTen plantenbakken

CorTen plantenbakken

CorTen plantenbakken, bloembakken met een warme uitstraling. CorTen staal is een sterk en weervast type staal dat zich bij blootstelling aan de buitenlucht bedekt met een beschermende roestlaag. De natuurlijke vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. De corTen plantenbakken worden onbehandeld geleverd, bescherm uw terras dus nog enkele maanden tegen roestplekken. Bloembakken en boombakken in corTen staal zijn sterk en hierdoor zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimten of openbaar groen, pleinen, terrassen en steden. Naast plantenbakken op maat leveren wij maatwerk voor projecten en een veel andere artikelen als: vuurhaarden, vuurschalen, vuurtafels, fonteinen, vijvers en vijvermuren en zuilen.
Artiplant biedt een grote selectie betaalbare grote corTen plantenbakken voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design plantenbakken, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.