Betonlook plantenbakken

Betonlook plantenbakken

De betonlook bloempotten van Artiplant staan garant voor een natuurlijke en stoere uitstraling. Betonlook plantenbakken worden handgemaakt van fiberstone, een mengsel van glasvezel versterkt met steengruis (verhouding 35/65%). Hierdoor zijn de plantenbakken licht in gewicht en toch oersterk. De meeste modellen zijn ook geschikt voor buiten. Een mooie bloempot is de basis voor alle planten en vooral een onmisbare sfeermaker. De betonlook bloempotten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of betongrijs. Door op de zwarte bakken één keer per jaar onderhoudsolie aan te brengen zien deze er weer uit als nieuw. Een greep uit onze modellen: Boombakken, ronde bloempotten, vazen en schalen (Ben, Beth, Bowl, Cora, Dax, Dice, lara, Madonna, Monique). Grote vierkante bloempotten en zuilen (Rice, Yang, Jort, Jumbo). Rechthoekige bloempotten, dividers en zitelementen (Balkon, Hole in one, Jort, Jumbo). Al onze plantenbakken in de serie Jumbo hebben versteviging in de hoeken.
Artiplant biedt een grote selectie betaalbare grote polyester plantenbakken voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.