betonnen plantenbakken

Betonnen plantenbakken

Betonnen plantenbakken en boombakken zijn oersterk en bestand tegen vandalisme. Polymeerbeton, ofwel architectonisch beton (gegoten composietsteen) is beton waarbij cement en water worden vervangen door hars. Hierdoor zijn deze bloembakken lichter dan regulier beton, maar minstens zo sterk. Bovendien kan door de compacte structuur vuil zich niet hechten. Betonnen bloembakken zijn dan ook zeer geschikt voor vandalismegevoelige locaties en openbaar groen. Maatwerk in elke RAL-kleur is mogelijk voor projecten. Desgewenst worden de plantenbakken voorzien van een anti-graffiti coating.
Artiplant biedt een grote selectie lichtgewicht polymeerbeton plantenbakken voor openbaar groen, steden, pleinen, horeca, openbare ruimten, projectinrichting, winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.