Aluminium straatmeubilair

Aluminium straatmeubilair


Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken, zitelementen en plantenbakken in aluminium. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, pleinen en parken. In samenwerking met architecten bieden wij maatwerk oplossingen. Aluminium straatmeubilair is slijtvast en bestendig tegen corrosie, behalve een grondlaag krijgt het materiaal een krasvaste poedercoating laag in iedere gewenste RAL-kleur.
Artiplant biedt een grote selectie aluminium plantenbakken voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten. Aluminium straatmeubilair, plantenbakken en boombakken zijn oersterk en hierdoor zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimten, openbaar groen en inrichting van pleinen en steden.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, straatmeubilair, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.