Aluminium straatmeubilair

Aluminium straatmeubilair


Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken, zitelementen en plantenbakken in aluminium. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, pleinen en parken. In samenwerking met architecten bieden wij maatwerk oplossingen. Aluminium straatmeubilair is slijtvast en bestendig tegen corrosie, behalve een grondlaag krijgt het materiaal een krasvaste poedercoating laag in iedere gewenste RAL-kleur.
Artiplant biedt een grote selectie aluminium plantenbakken voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten. Aluminium straatmeubilair, plantenbakken en boombakken zijn oersterk en hierdoor zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimten, openbaar groen en inrichting van pleinen en steden.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, straatmeubilair, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.


Straatmeubilair – aluminium Element set

Straatmeubilair – aluminium Element set. Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken, zitelementen en plantenbakken in aluminium. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, pleinen en parken.

4,518


Straatmeubilair – aluminium Element rond

Straatmeubilair – aluminium Element rond. Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken, zitelementen en plantenbakken in aluminium. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, pleinen en parken.

6381,326


Straatmeubilair – aluminium zit-element

Straatmeubilair aluminium – zit-element. De inrichting van openbaar groen, openbare ruimten en winkelcentra vraagt om een persoonlijke maatwerkoplossing. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tot het ontwerpen van een specifiek projectgericht product. Voor toepassingen in openbare ruimten en openbaar groen zijn diverse zitelementen en modules voor plantenbakken vervaardigd uit 3mm poedercoated aluminium.

398886


Straatmeubilair – aluminium Element wave set

Straatmeubilair – aluminium Element wave set. Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken, zitelementen en plantenbakken in aluminium. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, pleinen en parken.

2,836


Straatmeubilair – aluminium Element wave

Straatmeubilair – aluminium Element wave. Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken, zitelementen en plantenbakken in aluminium. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, pleinen en parken.

9021,934