Aluminium Metaal en RVS plantenbakken

Aluminium Metaal en RVS plantenbakken


Aluminium Metaal en RVS plantenbakken zijn stoer en strak voor buiten. Kies voor zink look bloembakken of een mooi vergrijsde plantenbak in gegalvaniseerd staal. Maatwerk leveren wij in roestvrijstaal en aluminium. Aluminium is slijtvast en bestendig tegen corrosie, behalve een grondlaag krijgt de plantenbak een krasvaste poedercoating laag in iedere gewenste RAL-kleur.
Artiplant biedt een grote selectie metalen plantenbakken voor horeca, balkon, dakterras, tuin, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met mediterrane tuinplanten. Aluminium metaal en RVS plantenbakken en boombakken zijn oersterk en hierdoor zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimten, openbaar groen, inrichting van pleinen en steden. Tevens kunnen wij u verder helpen met maatwerk groenoplossingen.

Meer informatie
Wij adviseren u met creatieve concepten en verzorgen het hele traject van idee, advies, transport, plaatsing en onderhoud. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Artiplant: plantenbakken voor buiten, design bloempotten, interieurbeplanting, planten en groene decoratie voor kantoor, thuis of project.

Bekijk voor meer informatie en inspiratie onze zakelijke presentatie op www.artiplant.com.